Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Avrupa'da "Şeytan" Alarmı! Türkiye'yi de Etkisi Altına Alacak Avrupa, 'Lucifer' (Şeytan) nedeniyle

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Avrupa, 'Lucifer' (Şeytan) nedeniyle kavruluyor. Birçok güney Avrupa ülkesinde hava sıcaklıkları 40 derecenin üstüne çıkarken, Türkiye'yi de etkisi altına alması bekleniyor.

Avrupa'nın güneyi 'Lucifer' (Şeytan) adı verilen sıcak hava dalgası nedeniyle kavruluyor. Birçok güney *Avrupa*ülkesinde hava sıcaklıkları 40 derecenin üstüne çıktı.

HİSSEDİLEN SICAKLIK 50 DERECEYE ULAŞACAK

Halka öğle saatlerinde sokağa çıkmamaları ve sıvı alımını ihmal etmemeleri çağrısı yapılıyor. *Afrika'dan esen sıcak rüzgâr ve yüksek nem oranıyla birlikte bazı yerlerde hissedilen sıcaklığın 50 dereceye ulaştığı belirtiliyor. Bu sıcaklık dalgasının *Türkiye'yi de etkisi altına alması bekleniyor.

REKOR KIRILIYOR

Hava durumu sitesi MeteoAlarm, dün itibarıyla *İtalya, *İspanya, *Hırvatistan, *Bosna Hersek, *İsviçre, *Macaristan, *Polonya, *Romanya, *Slovenya*ve *Karadağ'ın da bulunduğu 11 ülke için kırmızı alarm verdi. *İtalya'da termometre 40 dereceyi gösterirken hastanelerin acil servislerine başvurunun yüzde 15 oranında arttığı bildirildi. *İspanya'nın Seville, *İtalya'nın Sardunya adası ve *Hırvatistan'ın Novska kentinde de sıcaklıklar 40 dereceyi aştı. *Hırvatistan'ın Split havalimanında hava sıcaklığı haftabaşında 42.3 derece olarak kaydedildi.

ORMAN YANGINLARINDA ARTIŞ GÖZLENDİ

Hava sıcaklıklarının artmasıyla orman yangınlarında da artış gözlendi. *İtalya'nın orta bölgesindeki Abruzzo'da orman yangınında 79 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti.

TARIM DA OLUMSUZ ETKİLENECEK

İtalya'da ilkbaharda yaşanan kırağı, yaz kuraklığı ve dolu yağmurundan tarımın da olumsuz etkilendiği belirtiliyor. Buna göre zeytin rekoltesinde yüzde 50'lik bir düşüş beklenirken koyunların süt üretiminin de yüzde 30 oranında azaldığı, bunun da yerel peynirlerin üretimini azaltacağı yorumları yapılıyor. *İtalya'da kötü hava şartlarından darbe yiyen bir diğer tarım sektörü ise şarapçılık. Kuraklık ve dolu yağmuru nedeniyle bağlarda da erken hasada gidilirken şarap üretimine olumsuz yansımaları olacağı ifade ediliyor

Haberler

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
Klimayı açıp verin dibine dibine
Derdin ne la senin Lucifer ib*ne :d

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Başlığı okuyabilene ön lisans diploması veriyorlar :sigara :p

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
Gülendam biz istanbulda kafamıza dolu yerken "Konyaaltında güneşlenme keyfi" diye foto atmayı biliyosunuz napalım katlanacaksınız :)
Kliması olmayan vantilatör alsın onu da alamayan balkondan hava alsın.

Loony

İnsan insanı, Ya tamamlayamadı, Ya tam'anlayamadı.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
Allahtan evde klima var.
Size kolay gelsin arkdaslar buzdolabıyla iyi akraba olmalar :D
He o dönen şey varya adını bile bilmiyorum kahretsin pervane mi ne :p
Arkasına buz koyunca klima etkisi yapıyormus artık ondan yaparsınız pis fakirler :D :D

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
ohhh yana yana takılırız napalım:D ozona kafa attırmayın bana ...iyonosferide es gecmem demedi demeyin :f38:

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
Allahtan evde klima var.
Size kolay gelsin arkdaslar buzdolabıyla iyi akraba olmalar :D
He o dönen şey varya adını bile bilmiyorum kahretsin pervane mi ne :p
Arkasına buz koyunca klima etkisi yapıyormus artık ondan yaparsınız pis fakirler :D :D

kışın sokakta köpek üstüne işese ısındım diye sevinirsin gelmiş burda hava atıyon.

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
başlığı okuyunca serinledim. :D

Loony

İnsan insanı, Ya tamamlayamadı, Ya tam'anlayamadı.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
kışın sokakta köpek üstüne işese ısındım diye sevinirsin gelmiş burda hava atıyon.

Sana öyle oluyor demekki biliyorsun :D
Yok canım cayır cayır yanıyor petekler
Ne hava atcam sanki klima bedava :D
Elektrik faturası burdan markete uzanıyor

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Ağustosun 5'inde açılmış konu. Başlığı okumayı şimdi tamamladım :s94:

Üst Alt