-
-
-
- MFC Puanı
- 79
'Soygun Var albümüyle beğeni toplayan Atiye, sahnede olduğu kadar mutfakta da hünerli olduğunu açıkladı. Şarkıcı, Çok güzel kuru fasulye yaparım dedi.
Albüm ve sahne çalışmaları dışında, mutfakta da hünerli olduğunu ve yemek yapmaktan çok keyif aldığını söyleyen ünlü şarkıcı Atiye, Her yemeği güzel yaparım ama kuru fasulye favorim. Çok iyi pişiririm. Yemeklerimin güzelliği sayesinde evdeki kedilerim obez oldu diye konuştu. Güzel şarkıcı evde devamlı halasının hediye ettiği inekli pijamalarıyla dolaştığını da sözlerine ekledi.
Albüm ve sahne çalışmaları dışında, mutfakta da hünerli olduğunu ve yemek yapmaktan çok keyif aldığını söyleyen ünlü şarkıcı Atiye, Her yemeği güzel yaparım ama kuru fasulye favorim. Çok iyi pişiririm. Yemeklerimin güzelliği sayesinde evdeki kedilerim obez oldu diye konuştu. Güzel şarkıcı evde devamlı halasının hediye ettiği inekli pijamalarıyla dolaştığını da sözlerine ekledi.
Bitkilerle güzelleşiyorum
Atiye güzelliğini bitkilere borçlu olduğunu da söyledi. Cildine önem verdiğini belirten Atiye, Sadece eczanelerde satılan bitki kremlerini kullanıyorum. Kozmetik ürün kullanmıyorum. Sağlığın ve güzelliğin doğadan geldiğine inanıyorum şeklinde konuştu.