Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Atiba hakeme "kart yok" demiş!

FLaMeNG

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -53
atiba_sev_140216.jpg

Vatan:
BEŞİKTAŞ’IN önceki gün Adanaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçın 71. dakikasında Atiba Hutchinson’a yaptığı müdahale sonrası direkt kırmızı kartla oyundan atılan Bekir Yılmaz, karşılaşma sonrasında siyah-beyazlıların Kanadalı oyuncusunun saha içinde hakem Ali Palabıyık’a “Kartlık bir şey yok” dediğini öne sürdü.

MÜCADELENİN ardından takım arkadaşlarıyla bu konuda konuşan 28 yaşındaki futbolcu, “Ben Atiba’ya kırmızı kartlık hiçbir şey yapmadım. Kartı görünce zaten şok oldum. Atiba’ya ‘Ben sana dokundum mu? Bir şey yaptım mı?’ diye sordum, ‘Yok’ dedi. Sonra hakeme de işaret ettim, ona da ‘Kartlık bir şey yok’ dedi. Ama hakem hiç oralı olmadı, duymamazlıktan geldi.

HAKEME, ‘Direkt kırmızı kart gösteriyorsun. En az 2 maç ceza demek bu, ekmeğimle oynuyorsun’ dedim. Atiba söylemesine rağmen kararını değiştirmedi” sözleriyle dert yandı.

Üst Alt