Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Atatürk'ten sonra en güçlü lider

wItAmEn

˙ʞǝɯǝןzı iɹɐןuɐןo ıuǝq ɹoʎüɹüʇsüʞ ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    66
tatürk'ten sonra en güçlü lider

Ünlü siyasetçi o ismi açıkladı.

TRT Türk’te yayınlanan “Görüş Farkı” programına konuk olan “İddia ediyorum. Mustafa Kemal’ten sonra partide tabanda en güçlü lider Sayın Kılıçdaroğlu’dur” dedi.

"DEVİRMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ"
İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler’in sözlerinin ardından parti içinde yaşanan “ulusalcı” tartışmasını değerlendiren genel başkan koltuğunun tehlikede olduğu yorumlarının gerçeği yansıtmadığını savunan Tekin “Partinin an sahipleri İl başkanlarıkurultay delegeleridir. Sayın Kılıçdaroğlu tabanda örgüttensonra en güçlü liderdir. Buna Rahmetli Ecevit’i de katıyorum. Bunları 30 yıldır bütün kademelerde görev yapmış biri olarak söylüyorum. Sayın Kılıçdaroğlu’nu devirmeye kimsenin gücü yetmez. Bunun yerel seçim sonuçlarıyla bağlantısı yok. Sayın Genel Başkanının kendisinin vermediği bir karara başkalarının müdahalesi söz konusu olamaz” şeklinde konuştu.

"BASKI YAPIP DURUYORLAR"
Gürsel Tekin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olup olmadığı sorusuna esprili yanıt verdi. Eskişehir Belediyesi’nde yaşananlara göndermede bulunan Tekin “Nasıl aday olacağız? Baskı yapıp duruyorlar. Bu kadar rahatlığımız var niye bozalım?” dedi. Tekin kendisini adaylaştırmayacağını partinin vereceği kararın önemli olduğunu söylerken “Aday olursanız şansınız ne olur?” sorusuna “Yorum yok” karşılığını verdi.

Üst Alt