Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Atatürk Havalimanı'nda Patlama | Bakan Bozdağ: 10 Kişi Hayatını Kaybetti

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
Atatürk Havalimanı'nda Patlama | Bakan Bozdağ: 10 Kişi Hayatını Kaybetti

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda akşam saatlerinde patlama meydana geldi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ “Bir terörist önce kalaşnikofla etrafını taradı. Sonra kendini patlattı. İlk belirlemelere göre 10 şehidimiz var” dedi. Bazıları ağır en az 60 yaralının olduğu belirtiliyor. Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Efkan Âlâ'dan kriz masası oluşturmasını istedi. Havaalanına giriş çıkışlar kapatıldı. Saldırı ile ilgili yayın yasağı getirildi.

3olMqM.jpg

stanbul Atatürk Havalimanı'nın dış hatlar terminalinde bir patlama meydana geldiği, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibinin sevk edildiği bildiriliyor.

CNN Türk'e konuşan bir görgü tanığı önce silah seslerinin duyulduğunu ardından da peş peşe iki patlamanın gerçekleştiğini söyledi. Patlamanın birinin dış hatlar geliş kısmında, diğerinin ise gidiş kısmında olduğu belirtiliyor.

DHA da patlamanın yanında silah seslerinin de duyulduğunu bildirdi.

Sağlık ekipleri çok sayıda yaralıyı hastanelere sevk etti. Havalimanı giriş ve çıkışa kapatıldı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın İçişleri Bakanı Efkan Âlâ'yı arayarak patlama ile ilgili kriz masası oluşturulması talimatı verdiği bildirildi.

Bakan Bozdağ: 10 şehidimiz var

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ saldırı ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

"Bana verilen bilgeye göre, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar girişte bir terörist önce kaleşle etrafı tarayıp sonra kendisini patlatmıştır. İlk belirlemelere göre yaklaşık 10 civarında şehidimiz var, 20 civarında da yaralı olduğu söylenmektedir. Ancak bunların hepsi ilk bilgiler. Daha olay sıcak olduğu için bunlar teyit edilebilir veya aksi de çıkabilir. Bu kayıtla bilgleri paylaştığımı ifade etmek isterim. Çünkü teyitli bilgiler değil. Ayrıca Havaalanı metro girişinde de bir patlama olduğuna dair haberler var."

6'sı ağır 60 yaralı

Anadolu Ajansı patlama sonrası hastanelere 6'sı ağır 60 yaralının taşındığını bildirdi.

WYpaGm.jpg

Başbakanlığın talebi üzerine RTÜK tarafından patlamaya ilişkin geçici yayın yasağı getirildiği bildirildi.

RTÜK'ten yasağın kapsamına dair yapılan açıklama şöyle:
  1. Patlamaya ilişkin olarak, patlama anı, patlama sonrası olay yeri, kamu görevlilerinin olay yerinde yürüttükleri çalışmalar, varsa patlama sonucu yaralanan veya hayatını kaybeden kişilere ait görüntü, görsel öğe ve benzeri unsurlara ve bunlarla ilgili abartılı anlatımlara,
  2. Olayın aydınlatılması, şüphelilerin yakalanması ve irtibatlarının deşifre edilmesinin engellenmemesi için, resmi makamlarca yapılan açıklamalar dışında olaya iştirak etme şüphesi bulunan kişilere, bu kişilerin bulundukları yerlere, kullandıkları araçlar ve benzeri diğer hususlara yayınlarda kesinlikle yer verilmemesini içermektedir.

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

R3pNn7.jpg

#terör #İstanbul #masuminsanlaröldü #masuminsanlaryaralı #kalleşkatiller #alçaklar #soysuzlar #yüreksizler

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
şehit yakınlarına baş sağlısı ve sabır diliyorum. YaralılarımIza da acil sifalar diliyorum...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Zehir`

Via Antiqua Via Est Tuta
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    145
Ben artık anlamıyorum ya. Ne desem bilmiyorum. Yazıklar olsun. Hayır mübarek günde ağzımı bozdurdu kansız itler. 5 yaşındaki çocuğun ne günahı vardı? Neye hizmet ediyorlar? Hangi dine? Olmaz olsun böyle savaş. Kimle derdin varsa git onun yanında patlat bombanı illa patlatacaksan. Ne suçları vardı o kadar insanın?

Yayın yasağına hep kızardım. Bugün o paylaşılan fotoğraflardan sonra pişman oldum kızdığıma. İyi ki geldi yayın yasağı. İnsanlar sırf 1-2 beğeni alayım, elimde fotoğraf var rant peşinde koşayım diye, o fotoğrafları insanların gözüne gözüne sokuyor. Yazık günah, o fotoğraftaki insanların aileleri görse fotoğrafları ne yaparlar diye düşünmeden edemedim..

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, şu günlerin hatrına...

Merdo

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3
Öyle bir memleket düşünün ki ; insanlar ölü. Bombalar canlı..

Manidar. Allah belanızı versin.

$iZoFreN

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    147
Sadece birkac saat oncesinde ordaydim
Defalarca dedektorden gectim
Laptop cantam ceketim kemerim cuzdanim her seyimi cikardim
Valizimdeki tras kopugume kadar her seyimi aldilar
Guvenlik degil mi ? En guvenli bildigimiz yerler de kopan kiyametler nedir oyleyse ?
Ve neden hep halk biseylerin bedelini odemek zorunda
Allah herkese sabir versin.. hayatini kaybedenlere Allah rahmet eylesin..

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368
Ne desem ne yazsam bir anda sıfırlanıyor kelimeler yumak olup boğaza düğüm ediliyor. Türkiyem başımız sağ olsun..Hayatını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılara şifalar dilerim...
‪#‎TerörüLanetliyoruz‬

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Şeref yoksunu insanlar bunlar...

-Heroine

Without ME, it’s just AWESO.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    185
28 canımız gitti ya. Allahım sen şu mübarek günde El-Kahhar isminle kahreyle bu masum insanların canına kıyanları.
Milletimizin başı sağolsun. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifalar dilerim. Diyecek başka hiçbir şey yok...

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
Allahım sen sabır ve şifa nasip eyle bizlere sinirden çıldıracağım. Ne zaman bu işin sonu gelecek 7 cihana hükmetmiş bir ejdadın torunlarıyız nedir bu durum allah aşkına şeref yoksunu insanlar. O sabinin suçu neydi ??? Allahım sen bunları EL-Kahhar ismin ile felak eyle. Artık bitirsenler bu terörü yeter şehit verdiğimiz masum canlar yeter.

İçimden neler geçiyor beşikten mezara....

terörü lanetliyoruz

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Söylenecek çok söz var ama kelimeler boğazımda düğümleniyor.Çok üzgünüm Çok;
Terörün teröristin günü ayı yılı olmuyor böyle bir ayda teröristler kahpece insanları katledebiliyor.Ahmet abi uçaktan indi hülya abla çocuğunu bekliyordu mehmet abi temizlik yaparken katledi... Ne yaparsanız yapın..Asla ama asla birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi bozamıyacaksınız yıkamayacaksınız parçalayamıyacaksınız bölemiyeceksiniz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza kardeşlerimize çoçuklarımıza abilerimiz ablalarımıza rahmet diliyorum mekanınız cennet ruhunuz şad olsun.Yaralı olanlarada YÜCE ALLAH'tan acil şifalar diliyorum. :( KAHROLSUN TERÖRİZM KAHROSUN PKK KAHROLSUN IŞİD VE niceleri insanlığa yapılan saldırıların ardında arkasında kim varsa... KAHROLUN..

Peri

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -21
kökleri bi kurumadı gitti ya nasıl kişilikler insan bile demiyorum

Üst Alt