Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

At Şampuanı ve Faydaları

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
At Şampuanı ve Faydaları

Evet doğru okudunuz at şampuanı atlar için kulanılanlar...

f57470ce-2099-41ef-b337-110ef37799e9.jpg

Kendisini nasıl tanıdım?
Bundan 2 ay önce saçlarım aşırı yıpranmıştı dökülüyordu şu ana kadar çoğu şampuanı kullandım bir gün yurt dışında bir arkadaşımla konuşurken saçlarına ne kullandığını sordum ve at şampuanı dedi ama kızın saçları nasıl parlıyor bir görseniz.

İlk inanmadım tabii, dalga falan geçiyorum. Gittik bir petshopa 2 şişe aldım ama nasıl tiskiniyorum böyle bir tuhaf oldum ilk kullanırken hiçbir kokusu yok tamamen bitkisel hiç köpürmüyor bu yüzden biraz tuhaf hissedebilirsiniz.

İlk kullandığınızda saç diplerinizi farklı hissediyorsunuz hatta bu 2 hafta sürüyor diyebilirim ama kullanmayı bırakmayın 2 hafta sonra etkisini görmeye başlayacaksınız, ilk yıkamadan görenler de var.

Peki bu at şampuanı ne işe yarıyor?

İlk olarak saç dökülmesini önlüyor. İlk başlarda saçlarınız dökülebilir ama bu cansız saçlarınızın döküldüğünü belirtiyor ama zamanla saçlarınız aşırı parlıyor kırıklar onarılıyor ve saçlarınız çoğalıyor eğer uzamayan, yıpranmış, dökülen ve çok işlem görmüş saçlarınız varsa kullanmanızı kesinlikle öneririm.

4-5 günde bir kullanın saçlarınız çok yağlı olsa bile bu şampuanı kullanınca 4-5 gün temiz kalıyor ama eğer bu gün sayısı çok fazla bu kadar yıkamadan duramam saçlarımı diyorsanız 3-4 günde bire indirin ama daha sık kullanmayın ayrıca arada başka bir şampuan kullanmayın. Eğer saçlarım illaki güzel koksun diyorsanız bir saç kremi kullanabilirsiniz.

Saç dipleri hassas olanlar eğer kaşıntı yapmaya başladıysa bıraksın ilk zamanlarda kaşıntı olabilir ama.

Ayrıca erkekler de kulanabilir.

Üst Alt