Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Asya Gashi 60 bin TL’ye kalça yaptırdığını itiraf etti

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Asya Gashi 60 bin TL’ye kalça yaptırdığını itiraf etti

Kosova'nın 'Layd Gaga'sı olarak bilinen Asya Gashi, 60 bin TL'lik kalça operasyonu geçirdiğini itiraf etti...

Şarkıcı Asya Gashi önceki gün Bebek’te görüntülendi. Yalnız başına sahilde yürüyüş yapan şarkıcı, kendisini görüntüleyen muhabirler ile sohbet etti. Sık sık yürüyüşe çıktığını belirten Gashi, Kim Kardashian kalçası yaptırdığı iddiasına yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde 60 bin TL’lik kalça operasyonu geçiren şarkıcı, “Evet kalça operasyonu geçirdim, yaklaşık bir ay oldu. Kendimi bu şekilde seviyorum” dedi.

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Valla artik millet " bi taraflariyla " meshur lar..

baska bisi yok : ))

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Gıs gebermeyesice milletin gtu başı bizi gerdi :D bizim millet gcına don alamıyo bunlar villa parasına sigorta yaptırıyo:D ben sigorta yaptırim desem sigorta şirketi iflasını açıklar depresyona girdim şimdi:D

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
: )) ajda pekkanlar cogalmaya basladi , artik..

bunlari Kalcasindan dolayi ünlü yapanlara kizmak lazim , kadinin bi sucu yokki : )

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Bu konu poha saracak devam edersek:D

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
: )) biraz daha alevlendireyim ..

ya @Sezen , hem yokluk cekior adamlar maddi den, hemde bu kadinlara bakiorlar , olmaz ki: )))

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Bas aleve benzini bas :D dilimi koparacak yönetim az sonra :D gıc yoluna banlancam:D

Üst Alt