Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Asmalar Artık Ağlamıyor

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
B9789754708806.gif

Öncesi ve sonrasıyla bir zina hikayesi:
Taşra kökenli, büyümeye hevesli bir küçük boy işadamı...
"...bir kadının evinde, çantasında para olan bir erkek varsa bu mu aklınıza geliyor?..." Onun mütevazı, kendi halinde karısı... "Çaresiz görün, öyle yaparsan kocanın üstünde daha iyi hüküm kurarsın..." Bir öğretim üyesi kadın... "Akademisyen olmayı kafaya koyduğumda ilkokuldaydım. Tabii o zaman böyle söylendiğini bilmiyordum, profesör olmaktı kafama koyduğum..." Ve evli kadının kocasını "öbürüyle" bastırması... "Kaçıyor muyum, terk mi ediyorum? Galiba her ikisi birden ve böyle durumlarda galiba bu sözcükler aynı anlamada." Gazetelerin üçüncü sayfalarındaki iştah kabartan, dedikoduların temel gıdası olan zina olayı hakkında, zengin tiplemelere, sağlam bir arkaplana, sahici bir dramatik gerilime yaslanan "temiz" bir roman. Bir kadının hayatla hesaplaşması anlatısı.

Adı Asmalar Artık Ağlamıyor
EAN 9789754708806
Fiyat 2,00 TL
Yayın No İletişim - 698
Dizi Çağdaş Türkçe Edebiyat - 103
Sayfa 203
Baskı 2.Baskı Kasım 2001, İstanbul (1.Baskı Mart 2001, İstanbul)
Yazar Özden Soyalp
Editör Can Soytemiz, Murat Gültekingil
Kapak Utku Lomlu
Kapak Filmi Diacan Grafik
Dizgi Maraton Dizgievi
Uygulama Hüsnü Abbas
Düzelti Serap Yeğen
Montaj Şahin Eyilmez
Basımevi Sena Ofset
Cilt Sena Ofset​

Üst Alt