Cohen
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 2 Şub 2013
-
- Mesajlar
- 1,686
-
- MFC Puanı
- 66
Asma yaprağında sardalya izgara tarifi malzemeler:
10 adet sardalya balığı
10 adet salamura ya da taze üzüm yaprağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Asma yaprağında sardalya izgara tarifi hazırlanışı:
Önce yıkanan sardalya balıklarının üzerine tuz ve karabiber serpiştirerek lezzetlendirin.
Balıkları üzüm yaprağına rulo yapar gibi sarın.
Üzerlerini fırçayla zeytinyağlayıp ızgaraya koyun.
Ortalama 5-6 dakika sonra çevirip, diğer yüzünü de kızartın.
Servis tabağına alın.
Yaprakları herkes kendi tabağının içinde çıkarın.
HurriyetAile