Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aslı Turanlı, Kerem Bürsin ile çıkan aşk dedikodusuna cevap verdi

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Aslı Turanlı, Kerem Bürsin ile çıkan aşk dedikodusuna cevap verdi

Aynı menajerlik şirketinde bulunan Aslı Turanlı için 'Aslı çok hoş kız' diyen Kerem Bürsin, genç oyuncunun fotoğraflarını beğenince 'Aşk' dedikoları çıktı. Turanlı konu ile ilgili açıklama yaptı.

Bir süre önce genç oyuncu Aslı Turanlı için “Aslı çok hoş bir kız. Enerjisi güzel” diyen Kerem Bürsin, daha sonra Turanlı’nın Instagram fotoğraflarını beğenince ortaya aşk dedikoduları atıldı. İkilinin arasında yeni bir aşk başladığı söylentileri üzerine Aslı bir açıklama yaptı ve “Aynı menajerlik şirketindeyiz. Sayfamdaki bazı kareleri beğenmiş. Ben buna bir anlam yüklemedim. Ama Kerem hoş bir çocuk. Herkes beğeniyor, ben de beğeniyorum” dedi.

Üst Alt