İş hayatınızda dikkatleri üstünüze çekecek ve başarınızla insanların güvenini kazanırken maddi şanslarınızı da yükselteceksiniz. Bugün tanışacağınız insanlar yaşamınızda önemli bir yer tutabilir, sağlam dostluklar kurabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınları ile yaşayacağı bir problem huzurunuzu kaçırabilir. Eşinizin yanında olun, başkasının değil. Önceliğiniz eşiniz ve aileniz olmalı, diğer sorunlar nasıl olsa halledilecektir. Bekar Aslanlar, bugün anlık duygusal yaklaşımlarda bulunmamaya özen gösterin. Pişmanlık duyacağınız birliktelikler size göre değil.
Günün Olumlaması: Aklımı ilimle, yüreğimi inançla zenginleştirebilmiş olmanın şükründeyim. Düşünüyor, üretiyor, kolaylıkla öğrenerek sürekli gelişiyorum. Mesleğimde başarıyı yakalıyor ve sürekli olarak yenilenerek maddi-manevi bereket dolu kazançlar elde ediyorum. İlahi adalete güveniyor, haksızlık yapmıyor, haklarıma da sahip çıkıyorum. Evrenin güzelliklerini keşfediyor, yaşamımda severek yer veriyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Yeşim
Günün Olumlaması: Aklımı ilimle, yüreğimi inançla zenginleştirebilmiş olmanın şükründeyim. Düşünüyor, üretiyor, kolaylıkla öğrenerek sürekli gelişiyorum. Mesleğimde başarıyı yakalıyor ve sürekli olarak yenilenerek maddi-manevi bereket dolu kazançlar elde ediyorum. İlahi adalete güveniyor, haksızlık yapmıyor, haklarıma da sahip çıkıyorum. Evrenin güzelliklerini keşfediyor, yaşamımda severek yer veriyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Yeşim