Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aslan Burcu ( 4 Mart )

JuLia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    141
İş hayatınızda dikkatleri üstünüze çekecek ve başarınızla insanların güvenini kazanırken maddi şanslarınızı da yükselteceksiniz. Bugün tanışacağınız insanlar yaşamınızda önemli bir yer tutabilir, sağlam dostluklar kurabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınları ile yaşayacağı bir problem huzurunuzu kaçırabilir. Eşinizin yanında olun, başkasının değil. Önceliğiniz eşiniz ve aileniz olmalı, diğer sorunlar nasıl olsa halledilecektir. Bekar Aslan’lar, bugün anlık duygusal yaklaşımlarda bulunmamaya özen gösterin. Pişmanlık duyacağınız birliktelikler size göre değil.

Günün Olumlaması: Aklımı ilimle, yüreğimi inançla zenginleştirebilmiş olmanın şükründeyim. Düşünüyor, üretiyor, kolaylıkla öğrenerek sürekli gelişiyorum. Mesleğimde başarıyı yakalıyor ve sürekli olarak yenilenerek maddi-manevi bereket dolu kazançlar elde ediyorum. İlahi adalete güveniyor, haksızlık yapmıyor, haklarıma da sahip çıkıyorum. Evrenin güzelliklerini keşfediyor, yaşamımda severek yer veriyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Yeşim

Üst Alt