-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Gökyüzü bugün; Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla birlikte; Aşkın ve sevginin kutsallığının keyfini çıkaracağınızı müjdelemekte. Bugün dikkat etmeniz gereken konu yakın çevrenizle ilişkileriniz. Mesai arkadaşlarınız ve yakınlarınızla ilgili konularda yaşanabilecek tatsızlıklar karşılıklı olarak öfkeyle sarf edilen sözler ortak noktada buluşamamanıza neden olur ve sizi fazlasıyla sinirlendirebilir bulunduğunuz ortamdan uzaklaşarak evinizden taşınma kararı alabilirsiniz.. Bu kararı alırken her şeyi ayrıntılarıyla düşünmeniz yararınıza olacaktır.
Ruhumun derinliklerinde yer etmiş bilinçaltımda sürekli tekrar eden tüm olumsuz düşüncelerimden arınıyorum. Ruhumu aşkla besliyor ve güçleniyorum. Tepeden tırnağa yenileniyor yeteneklerimin farkına varıyor sağlıkla aşkla bilgelikle küllerimden yeniden doğuyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Garnet
Ruhumun derinliklerinde yer etmiş bilinçaltımda sürekli tekrar eden tüm olumsuz düşüncelerimden arınıyorum. Ruhumu aşkla besliyor ve güçleniyorum. Tepeden tırnağa yenileniyor yeteneklerimin farkına varıyor sağlıkla aşkla bilgelikle küllerimden yeniden doğuyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Garnet