Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aşkta kaybeden büyük filozoflar kitap özeti

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Aşkta Kaybeden Büyük Filozoflar Kitap Özeti
Çok az insan filozoflar kadar aşk acısı çekmiştir.Bilgeliklerine ne kadar hayranlık duysak da, tarih dünyanın en akıllı insanlarının aşk hayatlarındaki hayal kırıklıklarıyla doludur.Sokrates: Ne olursa olsun evlenin İyi bir karınız olursa mutlu olursunuz, kötü bir karınız olursa da filozof. Karısı hırçınlığı ile nam salmıştı..
asktakaybedenbykflozofl.jpg

Friedrich Nietzsche: Ah kadınlar! Yüceyi yüceltir, aşağılık olanı yaygınlaştırırlar. (Evlilik teklif ettiği her kadından hayır cevabı almasına rağmen teklifte bulunmaya devam etti)
Jean-Paul Sartre: Elbette çirkin kadınlar var, ama ben güzel olanları tercih ediyorum. (Metresini evlat edindi)
Simone de Beauvoir: Kocayı elde etmek bir sanattır, onu elde tutmaksa bir iş. (Sartre ile hiç evlenmedi ama yattıkları ortak mezarda sonsuza kadar birlikte olacaklar
Sokrates: Ne olursa olsun evlenin! İyi bir karınız olursa mutlu olursunuz, kötü bir karınız olursa da filozof." (Karısı hırçınlığı ile nam salmıştı)
Friedrich Nietzsche: Ah kadınlar! Yüceyi yüceltir, aşağılık olanı yaygınlaştırırlar. (Evlilik teklif ettiği her kadından hayır cevabı almasına rağmen teklifte bulunmaya devam etti)
Jean-Paul Sartre: Elbette çirkin kadınlar var, ama ben güzel olanları tercih ediyorum. (Metresini evlat edindi)
Simone de Beauvoir: Kocayı elde etmek bir sanattır, onu elde tutmaksa bir iş. (Sartre ile hiç evlenmedi ama yattıkları ortak mezarda sonsuza kadar birlikte olacaklar)

Üst Alt