Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aşkın zorlukları

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Merhaba

Aşk zor iştir. ha karşılıklı ha karşılıksız fark etmez aşk zor iştir karşılıklı olursa iki tarafda sorunlar olur idare etmek gerekir bazen alttan almak karşındakini dinlemek gerekir.
Aşk karşılıksız olursa kendini dinlemek gerekir sabretmek gerekir​

zannetmiyorum ki karşılıklı sevenler hep mutlular bence değillerdir tam bilemiyorum tahminde edemiyorum ama gözlemlediğim kadarıyla insanlar her zaman mutlu olamıyor ilişkide ufak pürüzler büyük üzüntülere yol açabiliyorlar bazen kıskançlık bunun büyük etkisi olabiliyor herzaman güzel olmuyor kıskançlık bazen insanlar aşıraya kacabiliyorlar buda insanları çok bunaltabiliyor bazı insanlarda kıskanılmadığında şikayet ediyor. sen beni sevmiyorsun neden çünkü kıskanmıyorsun ozamanda kıskansan bir dert kıskanmasan ayrı dert polemiği çıkabiliyor bence herşeyi tadında bırakmam gerekir. mutluyken mutsuzlugun anlamı yoktur. çünkü zaten karşıdaki ile mutlusundur yada mutluyken cok ufak problemlerle insanı mutlusluga sokmanın bir anlamı yoktur. cünkü ufak problemler bazen karşılıklı anlayışsızlık yada idare edememe yüzünden büyük sıkıntılara yol açabiliyor

Siz siz olun herşeyi tadında bırakın derim.

Üst Alt