-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Merhaba
Aşk zor iştir. ha karşılıklı ha karşılıksız fark etmez aşk zor iştir karşılıklı olursa iki tarafda sorunlar olur idare etmek gerekir bazen alttan almak karşındakini dinlemek gerekir.
Aşk karşılıksız olursa kendini dinlemek gerekir sabretmek gerekir
Aşk karşılıksız olursa kendini dinlemek gerekir sabretmek gerekir
zannetmiyorum ki karşılıklı sevenler hep mutlular bence değillerdir tam bilemiyorum tahminde edemiyorum ama gözlemlediğim kadarıyla insanlar her zaman mutlu olamıyor ilişkide ufak pürüzler büyük üzüntülere yol açabiliyorlar bazen kıskançlık bunun büyük etkisi olabiliyor herzaman güzel olmuyor kıskançlık bazen insanlar aşıraya kacabiliyorlar buda insanları çok bunaltabiliyor bazı insanlarda kıskanılmadığında şikayet ediyor. sen beni sevmiyorsun neden çünkü kıskanmıyorsun ozamanda kıskansan bir dert kıskanmasan ayrı dert polemiği çıkabiliyor bence herşeyi tadında bırakmam gerekir. mutluyken mutsuzlugun anlamı yoktur. çünkü zaten karşıdaki ile mutlusundur yada mutluyken cok ufak problemlerle insanı mutlusluga sokmanın bir anlamı yoktur. cünkü ufak problemler bazen karşılıklı anlayışsızlık yada idare edememe yüzünden büyük sıkıntılara yol açabiliyor
Siz siz olun herşeyi tadında bırakın derim.