Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aşkın Sesi AhmeT(Dj DüŞ)

Mc_DuS

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Selamlar ben Mc_DuS..yayıncılık hayatıma 2004 de ilk yayın yaptıgım Radio55 de Kartal abinin sayesinde başladım benim pogramcı oluşum kendi istegimle ve hevesimle oldu benim icin emekleri gecen başta olmak üzere Kartal abime cok tşk ediyorum.onun sayesinde buralara kadar geldim onun yanı sıra Radio55 den sonra damlafm gurbetfm ebrulifm mynetfm hakkarimfm ekol fm yudumfm (avrupafm de pogramcılık yaptım ve 4 senedir)
Bamtelifm de programcılık yapmaktayım Müzik benim icin cok önemli en büyük hobilerimdendir.
Yayın Formatım: Türkce pop slow
Hafta ici hergün 20 22 Saatleri BaMTeLifm de Sizlerleyim

müziksiz asla...

Jade

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    201
Mc_DuS Yayının Son derece zevkli başarıların devamını dilerim

Aura

DüşŁєrimden İbɑrєtsiη
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    52
Başarılar.

AsiL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    209
BaşarıLar yayınını Dinlemedim hiç. Umarım Yayının olduğu bir akşam Denk gelirim.

Üst Alt