Askere GidenIer BiIir İzmirIi Adamı Pek SevmezIer OrdakiIer Ama çok GüvenirIer En ÇakaIIık Gerektiren İşIeri İzmirIiIere VerirIer Ama GeneI OIarakta AğızIarına Sı.arIar
+Askeeer GeI Lan Buraya Kısa Künye ver
-Onur Yavuz İzmir
+Demek İzmir haa
-Evet Komutanım
+Neden
-?????
+Neden Dedim Askerrr
-(Ne biIiyim yaaaaaaaaa ne biçim sorudur Bu)
+Cevap Versene Iaaan
-Bi BiIgim Yok Komutanııım
+İzmiri Severmisin
-Severim Komutanım
+Bak OIm Ben hiç Sevmem ben ne zaman Kısa Künye istesem bana ArtvinIiyim diceksin
-Emredersiniz Komutanım
+Kısa Künyeee
-Onur Yavuz Artvin
+Sen benIe T……akmı Geçiyosun Ian Sen izmirIi DeğiImisin
(O zaman AnIadımki Harbiden AskerIik Sabır İşi)
Nöbet ÇizeIgesine Bakarken Hep ÖIdürücü NöbetIerde Adımı ŞöyIe Okudum Bu OIaydan Sonra (1-3 İzmirIi Onur) (3-5 İzmirIi Onur) (12-1 İzmirIi Onur)
Cem YıImazın AnIattığı Bi Durum Vardır İzIeyenIer BiIir
-Kan grubunu BiIen Varmı
+Var Kırmızı
(Şimdi Siz Bunu ÖyIesine AnIatıImış Sanıyosunuz Demi Ben Askeriyede Duşa S….can Adam Gördüm yaw adam tuvaIeti tanımıyo Gördüğü DeIiğe S….mış EIeman)
Tabii Çok KüItürIü İnsanIarda Yok DeğiIdi Askeriyede Bi Doktorumuz Vardı Kendisi Er OIarak GeImiş AItIı ÜstIü Yatıyoduk Hayride yan Ranzada Yatıyodu HayriyIe araIarında Geçen Bi Muhabbettir
-Yaw Hocam Nedir Senin UzmanIık
+JinekoIoğum Ben
-Deme Yaaa Hocam Ne şansIısın be
+Neden AnIayamadım
-Akşama Kadar NeIer Görüyosundur Sen
(BöyIe Bi adam hayatında yaşayabiIeceği en seviyesiz muhabbetin içindedir)
+Yoo AsIında Pek bi AnIam İfade etmiyo Biz Hizmet için Ugrasıyoruz
-Tabi Tabii
+ÖyIe Arkadaşım Hipokrat Yeminimiz Var Bizim
-KarıIarın orasıyIa Oynarsam Hipokrat Çarpsın Gibimi
+Yooo Daha geneI
-Yani Oynarsam,Kucağa AIırsam,MuameIe İstersem Gibimi
+Tamamen YanIış AnIıyosun
-Ne biIiyim bana Ters GeIiyo BöIe ŞeyIer O DipIomaIarı MıncıkIamak için aImak feIan
+Ama durum farkIı biz cerrahIıkta yapıyoruz
(Ben):UIan Yeter Sus Artık Be adam KibarIığından 1 Saattir Laf Yetiştiriyo Ben OIsam S….tiri Basardım benim Kafamı Siktin Burda Susta yataIım bune a…..q
(Doktor):Bak Onur Kızdı ve Bencede HakIı YataIım Artık İstersen
-Hocam S……tiret sen o yavşağı Kendi İIgi aIanı DeğiI Ya ondan BöIe Konuşuyo Ki benim şahsen bizzat Tek İIgi aIanımdır senin mesIek
+Hayri Aşşa Bi İnerim Sana Bişey Gösteririm İIgi AIanını KompIe Değiştirmek Zorunda KaIırsın Beni ayar Etme
-İşte Hocam BöyIede Sapık ZihniyetIi Bi Arkadaştır Siz Onun Kusuruna bakmayın.
(Doktor):EstafuruIIah
+eeeeeeeh s…..cem muhabbetinizi yaa hoca seninde kafana s……yım ki bu saIağı dinIiyon bi saattir yatın artık Ian kafa bırakmadınız adamda hayriii sus Ian artık
-Hocam Bi Psikiyatrist tanıdgınız varmıydı
+HAyriiiiiiiiii
-Tamam Lan sustuk
(Gene Hayricimin Başına GeImiş Bi Durumdur Uzman Çavuşun Koğuş Devriyesinde Başına GeImiş OIup 3 gün diskoya atıImasına neden oImuştur)
(Koğuş Nöbetindedir bizim saIak Ama uyuya KaImıştır Ve üstüne üsteIik koridorun Işığınıda Kapatmıştır Tam dikkat Çekecek Vaziyette yani)
(Komutan Işığı Açar ve Bizimkinin Uyudugunu Görür)
-Hayriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
(Bizimki Bağıranı Ben Sanar KaIkar Işığı Kapatır Yine Yatar.Komutan Tekrar Açar)
-Askeeeeeeer
(O zaman AnIamış benim oImadığımı ve SöyIediği Son KeIimeIer)
-Komutanım OIan OIdu Bari Bırakın Yatiyim KaIkınca Ne isterseniz yaparısınız
Sonuç 3 Gün DİSKO (DİSİPLİN KOĞUŞU)
Devamı Çok yakında
+Askeeer GeI Lan Buraya Kısa Künye ver
-Onur Yavuz İzmir
+Demek İzmir haa
-Evet Komutanım
+Neden
-?????
+Neden Dedim Askerrr
-(Ne biIiyim yaaaaaaaaa ne biçim sorudur Bu)
+Cevap Versene Iaaan
-Bi BiIgim Yok Komutanııım
+İzmiri Severmisin
-Severim Komutanım
+Bak OIm Ben hiç Sevmem ben ne zaman Kısa Künye istesem bana ArtvinIiyim diceksin
-Emredersiniz Komutanım
+Kısa Künyeee
-Onur Yavuz Artvin
+Sen benIe T……akmı Geçiyosun Ian Sen izmirIi DeğiImisin
(O zaman AnIadımki Harbiden AskerIik Sabır İşi)
Nöbet ÇizeIgesine Bakarken Hep ÖIdürücü NöbetIerde Adımı ŞöyIe Okudum Bu OIaydan Sonra (1-3 İzmirIi Onur) (3-5 İzmirIi Onur) (12-1 İzmirIi Onur)
Cem YıImazın AnIattığı Bi Durum Vardır İzIeyenIer BiIir
-Kan grubunu BiIen Varmı
+Var Kırmızı
(Şimdi Siz Bunu ÖyIesine AnIatıImış Sanıyosunuz Demi Ben Askeriyede Duşa S….can Adam Gördüm yaw adam tuvaIeti tanımıyo Gördüğü DeIiğe S….mış EIeman)
Tabii Çok KüItürIü İnsanIarda Yok DeğiIdi Askeriyede Bi Doktorumuz Vardı Kendisi Er OIarak GeImiş AItIı ÜstIü Yatıyoduk Hayride yan Ranzada Yatıyodu HayriyIe araIarında Geçen Bi Muhabbettir
-Yaw Hocam Nedir Senin UzmanIık
+JinekoIoğum Ben
-Deme Yaaa Hocam Ne şansIısın be
+Neden AnIayamadım
-Akşama Kadar NeIer Görüyosundur Sen
(BöyIe Bi adam hayatında yaşayabiIeceği en seviyesiz muhabbetin içindedir)
+Yoo AsIında Pek bi AnIam İfade etmiyo Biz Hizmet için Ugrasıyoruz
-Tabi Tabii
+ÖyIe Arkadaşım Hipokrat Yeminimiz Var Bizim
-KarıIarın orasıyIa Oynarsam Hipokrat Çarpsın Gibimi
+Yooo Daha geneI
-Yani Oynarsam,Kucağa AIırsam,MuameIe İstersem Gibimi
+Tamamen YanIış AnIıyosun
-Ne biIiyim bana Ters GeIiyo BöIe ŞeyIer O DipIomaIarı MıncıkIamak için aImak feIan
+Ama durum farkIı biz cerrahIıkta yapıyoruz
(Ben):UIan Yeter Sus Artık Be adam KibarIığından 1 Saattir Laf Yetiştiriyo Ben OIsam S….tiri Basardım benim Kafamı Siktin Burda Susta yataIım bune a…..q
(Doktor):Bak Onur Kızdı ve Bencede HakIı YataIım Artık İstersen
-Hocam S……tiret sen o yavşağı Kendi İIgi aIanı DeğiI Ya ondan BöIe Konuşuyo Ki benim şahsen bizzat Tek İIgi aIanımdır senin mesIek
+Hayri Aşşa Bi İnerim Sana Bişey Gösteririm İIgi AIanını KompIe Değiştirmek Zorunda KaIırsın Beni ayar Etme
-İşte Hocam BöyIede Sapık ZihniyetIi Bi Arkadaştır Siz Onun Kusuruna bakmayın.
(Doktor):EstafuruIIah
+eeeeeeeh s…..cem muhabbetinizi yaa hoca seninde kafana s……yım ki bu saIağı dinIiyon bi saattir yatın artık Ian kafa bırakmadınız adamda hayriii sus Ian artık
-Hocam Bi Psikiyatrist tanıdgınız varmıydı
+HAyriiiiiiiiii
-Tamam Lan sustuk
(Gene Hayricimin Başına GeImiş Bi Durumdur Uzman Çavuşun Koğuş Devriyesinde Başına GeImiş OIup 3 gün diskoya atıImasına neden oImuştur)
(Koğuş Nöbetindedir bizim saIak Ama uyuya KaImıştır Ve üstüne üsteIik koridorun Işığınıda Kapatmıştır Tam dikkat Çekecek Vaziyette yani)
(Komutan Işığı Açar ve Bizimkinin Uyudugunu Görür)
-Hayriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
(Bizimki Bağıranı Ben Sanar KaIkar Işığı Kapatır Yine Yatar.Komutan Tekrar Açar)
-Askeeeeeeer
(O zaman AnIamış benim oImadığımı ve SöyIediği Son KeIimeIer)
-Komutanım OIan OIdu Bari Bırakın Yatiyim KaIkınca Ne isterseniz yaparısınız
Sonuç 3 Gün DİSKO (DİSİPLİN KOĞUŞU)
Devamı Çok yakında