Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aşk'da Gurur

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Sizce Aşk mı ağır gelir yoksa gurur mu bence aşk birazdaha ağır basar çünkü seven insan kusur görmez. hata bilmez görse bile görmemezlikten gelir

Çünkü düşünmez kalp ile haraket eder kalpte her zaman perde koyar kusurlara.

yanlışlara hatalara. tabiki. herzaman olmaz bu aşktan en bitirici olay sadakatsizliktir bence aldatmadır. bu insanı yok eder adeta mahveder. kalp bile kin bağlar o anda. sogumaya başlar ateşi küle döner bitmez içinde belki ama kor gibi yakar gözlerdeki parlaklık gider ışık söner her zaman. ki gibi bakmaz gözler karşındakine. sevdese Gurur orda devreye girer işte dur der kısıtlar bağlar seni sen gitmek istedikce ceker ayaklarından ve gitmeğeceksin der !

o seni değil başkasına gitti senin onunla ne işin var der durdurur seni .

yalanda kötüdür aşkta ama aldatmak kadar ağır değildir bence. yalan her zaman bitirmez aşkı. tekrarlı olmaksısızın devam edilebilir belki .ama eskisi gibi asla olmıycaktır cünkü hep acaba acaba budamı yalan der insan. kuruntu olmustur bir kere insanın içinde. buda yer bitirir seni ama belli etmessin karşındakine

bence en güzel aşk platonik aşktır. hiç bilmesin hiç mahvetmesin sadece ben seveyim. uzaktan başkasının olursa ağlarım sızlarım ama yine sevmeye devam ederim ne bana yalan söyler nede beni aldatır hep benim olur tek benim olmasada !

Alıntı.​

Üst Alt