Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aşk

XfaCtoR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    5
* Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak.

* Sevmek günahsa ben varım. Sevmek ölmekse ben varım. Dünyayı vereyim desinler umrumda değil. Benim için bir tek sen varsın...

* Güneş için aydınlatmak, kuş için uçmak, rüzgar için esmek ne ise, benim için de seni sevmek aynısı.. SENİ SEVİYORUM..

* Sana meleklerin kıskanacağı kadar mutluluk , Tıbbın şaşırtacağı kadar sağlık, Tarihin yazamayacağı kadar başarı, Kimsenin sevemeyeceği kadar sevgi yolluyorum.

* Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum.

* Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. İyi geceler biriciğim.

* Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum.

Üst Alt