Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aşk Sevgi

XfaCtoR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    5
* Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin

* Sen benim incimdin parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm

* Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek, bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla

* Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman. herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan. asksozleriniz.com

*Yıldızımsın kaymayacak,güneşimsin batmayacak
Hayatımsın yaşanacak,umudumsun tutunacak,
Bir şiirsin okunacak, sen benim herşeyimsin,
Bu kalp seni hiç unutmayacak..

Üst Alt