Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aşk Sevgi Sözleri

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925

Her aşk bir yüreğin sesidir ve sabırla büyür! içindeki sevgiyle, acıyla, inançla, öfkeyle, pişer! şarap gibi gün geçtikçe güzelleşir!!...

Ne içimde seni unutmak gibi bir çaba var ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar... Ne seni görmeden yaşayacak kadar güçlüyüm ne de seni görmeye dayanacak kalbim var...

Yalancı bahar mevsimiymiş meğer, Kış güneşiymiş ısıtacak sandığım... Kaç kadın böyle yürekten sever! ? Yüreğimdir ezdiğin, avuçlarında bıraktığım

Mutluluk bazen bir doruk kadar varılması güç bazen bir gelincik kadar ömrü kısa bazen bir öpücük kadar bazen de bir veda gibi soğuktur ama sen hep sıcak kal AŞKIM!!

Desem ki; yokluğun bir ayazdır mahvetti benliğimi Desem ki; sensizlik mümkün olmaktan çıktı şimdi Gelir miydin bana Güzelliklerin en güzeli

Beni terk edince yeni bir meyhane buldum mezarlığın tam karsısında. Bir gün beni ararsan ya o meyhanedeyim yada tam karşısında.

Gül nedir ki,solup gider.Gün nedir ki,gelip geçer.Ateş nedir ki, söner gider. Ama sana olan sevgim sonsuzdur. Ancak "MEZARDA" biter.....

Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın, vur mağrur silahınla gönül mülkü düzensiz, sen vururken de öldürürken de güzelsin!!!

Bir çiçekçinin önünden geçerken, vitrinde bir kırmızı gül sanki haykırıyordu: "Dünyada benden başka güzel yok" diye. O gülü aldım sırf seni görsün diye, utansın diye...

Kelimeler yetersiz geliyor, kalbin iki misli hızlı çarpıyor, sadece gözler konuşuyor ve her gece uyumadan önce onun hayali gözünün önüne geliyorsa bil ki o zaman aşık olmuşsundur.

Seviyorum Diyemedim Bir bahar yeli gibi uzaklastin Uzansam dokunabilirdim ama yapamadim dokunamadim Bir yaz yagmuruydun Yagdin sessizce Karistin gözyaslarima Aglamak istedim Ama yapamadim aglayamadim Sonbaharda dökülen bir yapraktin Koptun dalindan Savurdu rüzgar seni Kossam, ulasabilirdim sana Dizlerim tutuldu kosamadim Ve bende hazan.

Sen deprem gibi girdin gönlüme Fay hattı çizdin yüreğime Enkazlar bıraktın üzerime Kalbimde artçılar devam etmekte Özlenmektesin bir tanem 8.4 ŞİDDETİNDE

Senden bir göz istiyorum yalnız beni görecek.. Senden bir kalp istiyorum yalniz beni sevecek.. Senden bir ask istiyorum ebediyen sürecek....!

Öfkeni yapraklara yaz sonbahar gelince dökülsün beni de kalbine yaz ki ölünce seninle birlikte gömülsün...

Semada yıldızlar tükenmedikçe,taşlar dile gelip unut demedikçe,senin sevdan beni kara toprağa vermedikçe seni unutamam bebişim

Bırakma beni sevdiğim, gidişine dayanamam! Hasret gözyaşlarımla kendimi avutamam, dönerim dersin ama kadere inanamam, bıraktığın anılarla ben sensiz yaşayamam..!!!

Yaşanacaksa aşk böyle yaşanmalı gözlerle konuşup anlaşmalı kendinden bile kıskanmalı iki yarım biri tamamlamalı bitanem yaşanacaksa aşk böyle yaşanmalı

Sensiz cığlıklarda boğuluyor sesim.İnan sana yaklaştıkça kesiliyor nefesim.Gözlerim herboşlukta seni arıyor.Sensiz bu beden bir dirilip bir ölüyor...

Sevdalar yarım kalmışsa eger aldatmayı hüner bilen utansın yaşamak yinede en güzel deger gönül defterinden silen utansın!!!...

O gözlerinin ela oluşuna ela gözlerinin yaşla doluşuna o yaşların benim için akışına inan canımı veriim AŞKIM...

Sen; benim vazgeçilmezimsin. Geceler boyu düşlediğim, Rüyalarımı şiirlerle süslediğim Su gibi aş gibi. HER ŞEYİMSİN ! Sen; benim tek tutuklu yanım, Yıllar boyu sürgünlerim. İçimden söküp atamadığım mahpusluğum, Hürriyetim, kana kana içtiğim suyum. HER ŞEYİMSİN ! Sen; benim yüreğimde hiç bitmeden kanayan, Bir ömür dermanı bulunmayan. İçimde her an ağladığım yanım, Canım, kanım, tek varlığım. HER ŞEYİMSİN ! Sen; benim umutlarımın kadını, Düşlerimin tek sultanı. Unutamadığım atamadığım, Hayattaki en tatlı yanım. HER ŞEYİMSİN !

Bir gün seni anlatacağım. Gidişi gelişinden çabuk oldu, Bitişi, başlamasından kolaydı “Bir sevda rüzgârıydı Esti, geçti.” diyeceğim. Bir gün seni unutacağım. Ellerini, gözlerini, Dokunuşunu, öpüşünü Ve sana ait herşeyi... “Biri vardı bir zamanlar Yıktı, geçti.” diyeceğim. Bir gün seni tekrar yaşayacağım. Gözlerim kapanırken Son kez hatırlayacağım... “Birini sevmiştim...

Birgün geri dönermiyim bilmiyorum ama dönsemde dönmesemde seni hiç unutmıcam buna inan, birgünde ansızın olucak belki, belkide yavaş yavaş ölücem ama son nefesimde dahi seni ölümüne sevicem bunada inan...

Benim sana olan sevdam senin hayal gücünde saklı sen ise benim kalbimde!Sevdam hayal gücün kadar geniş sen ise yaşam kaynağımsın. Seni çooook ama çooook seviyorum...!

Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak. Ölsem de ruhum seninle kalacak.Kapanırsa gözlerim senden önce bu hayatta inan ki son sözüm SENİ SEVİYORUM olacak...

Rüzgarın keman çaldığı ve yağmurlu damlaların pencereye vurdugu bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğn butun güzellikler senin olsun.

Nasıl anlatayım sana sevgimi, inanır mısın bana? BALKIZ çıkarıpta göstersem kalbimdeki sevgimi....

Gökyüzü benim için ağlıyor Gözlerim ümitsizce seni arıyor. Dudaklarım senin ismini heceliyor. Kollarım seni sarmak istiyor. Ve sevgilim kalbim yalnız senin için atıyor.

Bu mesajı aldıysan beni delilerce seviyorsun, umurunda değilse bana çılgınca aşıksın,ilgilenmiyorum diyorsan,bensiz yapamıyorsun,cevap vermezsen benim için her şeyini feda edersin,cevap verirsen benim yegane aşkımsın!

Ben sensizliğe yanarken belki sen bensizliğe sevineceksin, ama unutma bir tanem :BİR GÜN GELECEK SENDE SEVECEKSİN....

Üst Alt