Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aşk Geliyorum Demez? Aşk Geliyorum Demez konusu ne? Aşk Geliyorum Demez oyuncuları kim?

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Aşk Geliyorum Demez? Aşk Geliyorum Demez konusu ne? Aşk Geliyorum Demez oyuncuları kim?

ask-geliyorum-demez-750x500.jpg

Vizyon tarihi :6 Kasım 2009 (1s 35dk)
Yönetmen :Murat Şeker
Oyuncular: Tolgahan Sayışman, Altan Erkekli, Bergüzar Korel
Tür Komedi, Romantik
Ülke :Türkiye

Özet ve Detaylar
Türkiye'nin geleneksel ticaretinin döndüğü Mahmutpaşa'da geçen bir aşk hikayedi olan filmde Ali'nin hikayesi aktarılıyor. Ali handaki esnaflardan birinin oğludur. Bir hayli yakışıklı ve çapkın bir delikanlı olan kahramanımızın yolu Gözde ismindeki zengin kızıyla kesişecektir. Bergüzar Korel rolündeki Gözde ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır. Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali'den Gözde'yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafında yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlar.

Alıntıdır.

Üst Alt