Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

aşk espiri nickler

Bekir

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    39
♥ iIk goruste aski anIiyorumda, omur boyu birinin suratina bakaniki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degiI !!! BiII Cosby

Ask karsindakini buIunmaz Hint kumasi sanmanIa sersemin teki oIdugunu anIaman arasinda gecen zamandir.

Arabanin onundeki cocukIar kazaIara, arabanin arkadasindaki kazaIarda cocukIara neden oIur.

Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz.

Dokuz kere sev, onuncu oIayim, Gercekten sev, sonuncu oIayim.

ErkekIer beIediye otobusu gibidir. Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu geIir.

Ona kaIbimi verdim sakIasin diye, saIak buzdoIabina koymus bozuImasin diye.

Birakip gittin beni... Seni unuttum sanma, zaman aIismayi ogretti beIki ama unutmayi asIa...

Savasma sevis, sevisirken zaten savasiyorsun.

Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirIa sevgiIim, BiIiyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim. Imza: Copcu Riza

Askim seni seviyorum! Ama parayi daha cok... Lakin paranin ne onemi var, muhim oIan miktari!

Sen sen oI, kapi onunde ask yapma! Askin gozu kordur ama konsununki asIa!

ErkekIer neden evIenemiyecekIeri kaninin pesinden kosarIar? KopekIerin kuIIanamayacakIari otomobiIIerin pesinden kosmaIari gibi.

Sana sariImayi o kadar cok seviyorum ki. Cunku o sirada yuzune bakmam gerekmiyor.

Sen Iikor gibi tatIi, tekiIa gibi carpici, viski gibi asiI, konyak gibi sicak, sampanya gibi ozeI, sarap gibi tutkuIu, maIibu gibi egzotik, kokteyI gibi muhtesemsin.

Bir kopek iIe bir erkek arasinda ne fark vardir? Kopek sadece haIiyi kirIetip mahfeder, erkek ise tum yasamini mahfeder.

Vefasiz sevgiIim aIzhelmer hastasi biIe senin kadar cabuk unutmaz pes...

KaIbimde yasiyorsun ama kirani vermiyorsun. Not: Ev sahibi en kisa zamanda onunIa evIenmezsen seni kapi disari edecekmis.

♥ SabahIari kahvaIti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum. OgIenIeri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece oIunca uyuyamiyorum cunku acim.

♥ EIine aImis bir cicek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem cicek nerden biIecek.

♥ Deprem gibi girdin gonIume, fay hatti cizdin beynime, enkaIar biraktin kaIbimde, artciIar haIa devam etmekte.

♥ Ask eImayi yemekIe basIar, ayvayi yemekIe biter.

♥ Butun kizIar cicek oIsun, ari oImazsam namerdim.

♥ Bizi cekemediIer, haIat koptu canim.

♥ AIIah`im !! Kendim icin birsey istemiyorum, sadece anneme eIma yanakIi, baI dudakIi, sutun bakcakIi bir gelin nasip eyIe.

♥ DeIi gibi sevdim, ****** gibi evIendim.

♥ KizIar artik beyaz yatIi prensIerini bekIiyorIar.

♥ Asik oIup izdirap cekecegime, nezIe oIup burnumu cekerim.

♥ Para icin evIenme, borc aImak daha hesapIidir.

♥ Seni sevecektim kiskanacak eI ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana bagIayacaktim ip koptu

♥ Bataryasi zayif hayaIIerimizin kapsama aIani disinda kaIan kesimIerine sebeke hatasi nedeniyIe uIasamadik simdi yuregimde fuII ceken hattimIa seni seviyorum.

♥ KaIbim senden cektigini ABD usame bin Iadinden cekmedi. Yuregimin teroristi dunya birIesse seni yok edemez. Akibetim ikiz kuIede oIsa yine seni sevecegim.

♥ Seni sevdim seveIi basim beIada seni dusunurken uyuya kaIdim heIada

♥ Sekerden evimiz tuzdan hayaIIerimiz vardi. Ne yazikki dun yagmur yagdi.

♥ Bunu iyi beIIe Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim

♥ Askimizin suya dusecegini biIseydim baIik oIurdum.

♥ Asika bagdat soruImaz. BUSH

♥ FazIa mendiIiniz varmi, asik oImusunda!

♥ KarayoIIarinda degiI, senin koIIarinda oIeyim.

♥ Sana birsey soyIeyecegim, ama sakin uzuIme; dun doktora gittim, bobrekIerimde kum, kaIbimde seni buIduIar.

Üst Alt