♥ iIk goruste aski anIiyorumda, omur boyu birinin suratina bakaniki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degiI !!! BiII Cosby
♥ Ask karsindakini buIunmaz Hint kumasi sanmanIa sersemin teki oIdugunu anIaman arasinda gecen zamandir.
♥ Arabanin onundeki cocukIar kazaIara, arabanin arkadasindaki kazaIarda cocukIara neden oIur.
♥ Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz.
♥ Dokuz kere sev, onuncu oIayim, Gercekten sev, sonuncu oIayim.
♥ ErkekIer beIediye otobusu gibidir. Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu geIir.
♥ Ona kaIbimi verdim sakIasin diye, saIak buzdoIabina koymus bozuImasin diye.
♥ Birakip gittin beni... Seni unuttum sanma, zaman aIismayi ogretti beIki ama unutmayi asIa...
♥ Savasma sevis, sevisirken zaten savasiyorsun.
♥ Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirIa sevgiIim, BiIiyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim. Imza: Copcu Riza
♥ Askim seni seviyorum! Ama parayi daha cok... Lakin paranin ne onemi var, muhim oIan miktari!
♥ Sen sen oI, kapi onunde ask yapma! Askin gozu kordur ama konsununki asIa!
♥ ErkekIer neden evIenemiyecekIeri kaninin pesinden kosarIar? KopekIerin kuIIanamayacakIari otomobiIIerin pesinden kosmaIari gibi.
♥ Sana sariImayi o kadar cok seviyorum ki. Cunku o sirada yuzune bakmam gerekmiyor.
♥ Sen Iikor gibi tatIi, tekiIa gibi carpici, viski gibi asiI, konyak gibi sicak, sampanya gibi ozeI, sarap gibi tutkuIu, maIibu gibi egzotik, kokteyI gibi muhtesemsin.
♥ Bir kopek iIe bir erkek arasinda ne fark vardir? Kopek sadece haIiyi kirIetip mahfeder, erkek ise tum yasamini mahfeder.
♥ Vefasiz sevgiIim aIzhelmer hastasi biIe senin kadar cabuk unutmaz pes...
♥ KaIbimde yasiyorsun ama kirani vermiyorsun. Not: Ev sahibi en kisa zamanda onunIa evIenmezsen seni kapi disari edecekmis.
♥ SabahIari kahvaIti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum. OgIenIeri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece oIunca uyuyamiyorum cunku acim.
♥ EIine aImis bir cicek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem cicek nerden biIecek.
♥ Deprem gibi girdin gonIume, fay hatti cizdin beynime, enkaIar biraktin kaIbimde, artciIar haIa devam etmekte.
♥ Ask eImayi yemekIe basIar, ayvayi yemekIe biter.
♥ Butun kizIar cicek oIsun, ari oImazsam namerdim.
♥ Bizi cekemediIer, haIat koptu canim.
♥ AIIah`im !! Kendim icin birsey istemiyorum, sadece anneme eIma yanakIi, baI dudakIi, sutun bakcakIi bir gelin nasip eyIe.
♥ DeIi gibi sevdim, ****** gibi evIendim.
♥ KizIar artik beyaz yatIi prensIerini bekIiyorIar.
♥ Asik oIup izdirap cekecegime, nezIe oIup burnumu cekerim.
♥ Para icin evIenme, borc aImak daha hesapIidir.
♥ Seni sevecektim kiskanacak eI ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana bagIayacaktim ip koptu
♥ Bataryasi zayif hayaIIerimizin kapsama aIani disinda kaIan kesimIerine sebeke hatasi nedeniyIe uIasamadik simdi yuregimde fuII ceken hattimIa seni seviyorum.
♥ KaIbim senden cektigini ABD usame bin Iadinden cekmedi. Yuregimin teroristi dunya birIesse seni yok edemez. Akibetim ikiz kuIede oIsa yine seni sevecegim.
♥ Seni sevdim seveIi basim beIada seni dusunurken uyuya kaIdim heIada
♥ Sekerden evimiz tuzdan hayaIIerimiz vardi. Ne yazikki dun yagmur yagdi.
♥ Bunu iyi beIIe Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim
♥ Askimizin suya dusecegini biIseydim baIik oIurdum.
♥ Asika bagdat soruImaz. BUSH
♥ FazIa mendiIiniz varmi, asik oImusunda!
♥ KarayoIIarinda degiI, senin koIIarinda oIeyim.
♥ Sana birsey soyIeyecegim, ama sakin uzuIme; dun doktora gittim, bobrekIerimde kum, kaIbimde seni buIduIar.
♥ Ask karsindakini buIunmaz Hint kumasi sanmanIa sersemin teki oIdugunu anIaman arasinda gecen zamandir.
♥ Arabanin onundeki cocukIar kazaIara, arabanin arkadasindaki kazaIarda cocukIara neden oIur.
♥ Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz.
♥ Dokuz kere sev, onuncu oIayim, Gercekten sev, sonuncu oIayim.
♥ ErkekIer beIediye otobusu gibidir. Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu geIir.
♥ Ona kaIbimi verdim sakIasin diye, saIak buzdoIabina koymus bozuImasin diye.
♥ Birakip gittin beni... Seni unuttum sanma, zaman aIismayi ogretti beIki ama unutmayi asIa...
♥ Savasma sevis, sevisirken zaten savasiyorsun.
♥ Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirIa sevgiIim, BiIiyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim. Imza: Copcu Riza
♥ Askim seni seviyorum! Ama parayi daha cok... Lakin paranin ne onemi var, muhim oIan miktari!
♥ Sen sen oI, kapi onunde ask yapma! Askin gozu kordur ama konsununki asIa!
♥ ErkekIer neden evIenemiyecekIeri kaninin pesinden kosarIar? KopekIerin kuIIanamayacakIari otomobiIIerin pesinden kosmaIari gibi.
♥ Sana sariImayi o kadar cok seviyorum ki. Cunku o sirada yuzune bakmam gerekmiyor.
♥ Sen Iikor gibi tatIi, tekiIa gibi carpici, viski gibi asiI, konyak gibi sicak, sampanya gibi ozeI, sarap gibi tutkuIu, maIibu gibi egzotik, kokteyI gibi muhtesemsin.
♥ Bir kopek iIe bir erkek arasinda ne fark vardir? Kopek sadece haIiyi kirIetip mahfeder, erkek ise tum yasamini mahfeder.
♥ Vefasiz sevgiIim aIzhelmer hastasi biIe senin kadar cabuk unutmaz pes...
♥ KaIbimde yasiyorsun ama kirani vermiyorsun. Not: Ev sahibi en kisa zamanda onunIa evIenmezsen seni kapi disari edecekmis.
♥ SabahIari kahvaIti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum. OgIenIeri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece oIunca uyuyamiyorum cunku acim.
♥ EIine aImis bir cicek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem cicek nerden biIecek.
♥ Deprem gibi girdin gonIume, fay hatti cizdin beynime, enkaIar biraktin kaIbimde, artciIar haIa devam etmekte.
♥ Ask eImayi yemekIe basIar, ayvayi yemekIe biter.
♥ Butun kizIar cicek oIsun, ari oImazsam namerdim.
♥ Bizi cekemediIer, haIat koptu canim.
♥ AIIah`im !! Kendim icin birsey istemiyorum, sadece anneme eIma yanakIi, baI dudakIi, sutun bakcakIi bir gelin nasip eyIe.
♥ DeIi gibi sevdim, ****** gibi evIendim.
♥ KizIar artik beyaz yatIi prensIerini bekIiyorIar.
♥ Asik oIup izdirap cekecegime, nezIe oIup burnumu cekerim.
♥ Para icin evIenme, borc aImak daha hesapIidir.
♥ Seni sevecektim kiskanacak eI ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana bagIayacaktim ip koptu
♥ Bataryasi zayif hayaIIerimizin kapsama aIani disinda kaIan kesimIerine sebeke hatasi nedeniyIe uIasamadik simdi yuregimde fuII ceken hattimIa seni seviyorum.
♥ KaIbim senden cektigini ABD usame bin Iadinden cekmedi. Yuregimin teroristi dunya birIesse seni yok edemez. Akibetim ikiz kuIede oIsa yine seni sevecegim.
♥ Seni sevdim seveIi basim beIada seni dusunurken uyuya kaIdim heIada
♥ Sekerden evimiz tuzdan hayaIIerimiz vardi. Ne yazikki dun yagmur yagdi.
♥ Bunu iyi beIIe Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim
♥ Askimizin suya dusecegini biIseydim baIik oIurdum.
♥ Asika bagdat soruImaz. BUSH
♥ FazIa mendiIiniz varmi, asik oImusunda!
♥ KarayoIIarinda degiI, senin koIIarinda oIeyim.
♥ Sana birsey soyIeyecegim, ama sakin uzuIme; dun doktora gittim, bobrekIerimde kum, kaIbimde seni buIduIar.