Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aşıklar Diyeti

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Aşıklar Diyeti

Bu diyetle aşkınızı büyütürken, poponuzu küçültebilirsiniz! Aşk diyetiyle fit bir çift olup hem de birşeyler paylaşarak aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz...

"Birlikte yapılan diyet çiftlerin ilişkilerini sağlamlaştırıyor"

Bu sayede çiftlerin arasındaki paylaşım artıyor. İlişkileri sağlamlaşıyor ve birbirlerine destekleri artırıyor. Diyet i uygulayan kadınlar bu işe eşleriyle başlamaktan çok mutlular. Aynı tarzda beslendikleri için ayrı ayrı yemek yapmak zorunda kalmıyorlar. Motivasyon korunduğu için diyeti bozma ihtimali de azalıyor.

Diyet Listesi
Kadınlar / hafta içi günlerde sabah: 1 dilim beyazpeynir, 1 dilim ekmek, domates, salatalık, biber ve şekersiz çay.

Öğle: 150 gr. et, tavuk ya da 200 gr. balık ızgara, salata (1 kaşık zeytinyağı ve limon).

İkindi: 1 adet kabuklu elma.

Akşam: Öğlenleri yediklerine ek olarak karışık mevsim salatası.

Gece: 2 porsiyon meyve.

Erkekler hafta içi günlerde: sabahları kadınlardan farklı olarak 2 dilim ekmek, öğlenleri mönüye ek olarak 1 dilim ekmek, ikindileri 1 adet tek kaşarlı yağsız tost ve şekersiz çay, akşamları yemeğin yanında 1 dilim ekmek yiyebiliyor.

Kadınlar / cumartesi günü sabah: 5 kaşık mısır gevreği, 1 bardak süt.

Öğle: 1 dilim vejetaryen pizza ve 1 bardak ayran. 1 orta boy vejetaryen pizza partnerle paylaşılabilir.

İkindi: 1 porsiyon ince hamurlu meyveli tatlı partnerle paylaşabilir.

Akşam: 1 porsiyon ızgara, et, tavuk veya balık ve salata.

Gece: 2 porsiyon meyve.

Erkekler cumartesi günü sabah: 6 kaşık mısır gevreği yerken öğlen saatinde 2 dilim vejetaryen pizza yiyebilir. Akşam yemeğinde ise kadınlarınkine ek olarak 5 kaşık sebze yemeği yiyebilirler.

Kadınlar için pazar günü sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 adet haşlanmış yumurta veya omlet, domates, salatalık, biber, 1 tatlı kaşığı kaymak ile 1 tatlı kaşığı bal veya 5 adet zeytin, şekersiz çay.

Öğle: Ton balıklı salata.

İkindi: Yağsız tost, ayran.

Akşam: 1 porsiyon ızgara et, tavuk veya balık, salata ve 1 kadeh kırmızı şarap. (Şarap yerine 1 porsiyon sütlü tatlıyı partnerinizle paylaşabilirsiniz.)

Erkekler için pazar günü sabah: Kadınlardan farklı olarak 4 dilim ekmek var.

Akşam: Mönüye ek olarak 2 kadeh kırmızı şarap içebilirler.AŞK KÖPÜĞÜ

Diyet Uzmanı Ayşegül Bahar Kaymakçı'dan düşük kalorili tatlı tarifi...

Malzemeler: 150 gr. light yoğurt, yarım çorba kaşığı hazır kahve, 1 kahve kaşığı kakao, yarım çorba kaşığı toz tatlandırıcı.

Hazırlanışı: Malzemeler köpük haline gelene kadar mikserde karıştırılır. Temiz bir tülbent ile suyu süzüldükten sonra dolapta bekletilip soğuk servis edilir. Porsiyonları süslemek için 5 adet çilek ya da kiraz kullanabilirsiniz.

İklimSu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    170
Paylaşılan her bir dilim ekmek bile aşkı güçlendirirken,diyeti birlikte yapmak pekte eğlenceli olmayan bir eyleme biraz heyecan katmak gibi bir şey olur herhalde.))
Diyetten cok birlikte spor daha sağlıklıdır bence.)Teşekkürler Buket.))

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Konu başlangıcındaki o ilk slogan güzelmiş ama çay içerken okumamam gerekiyormuş anlamış oldum : )

Arkadaşım eşiyle birlikte diyete başlamış adamım iki günde rengi atmış akşam aldım dışarda güzelce karnını doyurdu sonra diyete devam edecekmiş :D
Valla bu konuda biz erkekler kadınlar kadar direncli değiliz malum can boğazdan gelir : )

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Erkekler genelde midelerine pek düşkündür.
Bence o arkadaşın diyet yapamaz :u1

İklimSu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    170
Konu başlangıcındaki o ilk slogan güzelmiş ama çay içerken okumamam gerekiyormuş anlamış oldum : )

Arkadaşım eşiyle birlikte diyete başlamış adamım iki günde rengi atmış akşam aldım dışarda güzelce karnını doyurdu sonra diyete devam edecekmiş :D
Valla bu konuda biz erkekler kadınlar kadar direncli değiliz malum can boğazdan gelir : )

Direncten cok erkeklerin bazal metabolizma hızı ile bayanların çok farklı.Diyet kişiye özel olmadığı sürece birilerinin rengi benzi solar elbette))

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Valla Buket yapamaz biliyorum.Bana uyarsa hiç yapamaz ben gece yarısı tatlı tıkınan bi insanım : )
İklimCe nin söyledigine katılıyorum.
Ayrıca ezberci yapilmasına karşıyım.

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
birlikte diyet yapan ve çok güzel sonuçlar alan çift danışanlarımız var :honk:
diyet kişiye özeldir ancak asla tek başına yapılmaz muhakkak destek olunması gerekir falan filan neyse yazasım gelmedi şu an benim konumdan takip edin :honk:

İklimSu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    170
Birlikte yapılan diyetler elbette başarılı olacaktır,sadece öğünlerdeki besin gruplarının aynı olmasından faydalanılarak.Ama asla miktar aynı olmayacaktır.Tek başına yapılmayacağına da katılmıyorum...

Üst Alt