Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aşık olduğunuzda ve olmadığınızda burcunuzun etkileri

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Aşık olduğunuzda ve olmadığınızda burcunuzun etkileri

KOÇ:

Seviyorsa Koç: Girdiği her hayatta dönüm noktası olur bir Koç. Elinin değdiği herşey güzelleşirhayatının değdiği her hayat anlamını bulur.

Sevmiyorsa Koç: Sevmiyorsa seviyormuş gibi yapmaz size içinden geleni yüzünüze açıkça söyler.

BOĞA:

Seviyorsa Boğa: Boğa aşık olduğu insanın yanından ayrıldığı an özlemeye başlar ondan uzaklaştıkça kafayı yer görme süresi uzadıkça çıldırır.

Sevmiyorsa Boğa: Sevmediği birine 404 yapıştırcı da sürseniz bağlanmaz.

İKİZLER:

Seviyorsa İkizler: Her insan Aşık olabilir ama her insan İkizler kadar sevemez.

Sevmiyorsa İkizler: Zorla güzellik olmaz uza der elinin tersi ile iter.

YENGEÇ:

Seviyorsa Yengeç: Sevgilisi kendisinden başka neyle ilgilenirse ilgilensin arıza çıkartır bir Yengeç. En çok ve tek Yengeçle ilgileneceksin!

Sevmiyorsa Yengeç: Sevmedği birine asla 'seni seviyorum' demez. Derse dahi yalandır bilin ki: içinden geleni söylemiyordur.

ASLAN:

Seviyorsa Aslan: Hak etmeyen Aslanın hayat hikayesinde figüran bile olamaz.

Sevmiyorsa Aslan: Aslan sevmiyorsa üstelemeyin elleri biraz ağırdır

BAŞAK:

Seviyorsa Başak: Sadece Başağı sev sadece Başağı özle sadece Başakla ilgilen sadece Başağın gözlerine öyle bak sadece Başağı kıskan.

Sevmiyorsa Başak: Başak sevmiyorsa iki dünyayı bir araya getirsenizde boş. Oralı bile olmaz. Üstelerseniz kaşınız gözünüz yer değiştirir.

TERAZİ:

Seviyorsa Terazi: Bir Terazinin amacı sevgi uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek sevgi bulmaktır.

Sevmiyorsa Terazi: Anlayışlıdır Terazi sevmiyorsa bile sert davranmaz tatlı dille olmaz der. Ama anlayana.

AKREP:

Seviyorsa Akrep: Birinden boşuna nefret etmez bir Akrep. Mutlaka sırtından vurulmuştur.

Sevmiyorsa Akrep: 'Sevmiyorsa' hayatınız boyunca ondan duyacağnız kelime 'HAYIR' Olacaktır.

YAY:

Seviyorsa Yay: : Herkes senin nasıl göründüğünü bilir ama çok az yada hiç insan senin nasıl olduğunu hisseder.

Sevmiyorsa Yay: Sevmiyorsa güzel dille söyler anlamayana elinin tersi ile cevap verir.

OĞLAK:

Seviyorsa Oğlak: Dünyaları versen istediği şeyden vazgeçmez bir Oğlak elde edene kadar onun peşinden gider. Bize de ona helal olsun demek düşer.

Sevmiyorsa Oğlak: Sevmiyorum! Deme gereği bile duymaz oralı bile olmaz fazla bekleme yapma yani.

KOVA:

Seviyorsa Kova: Kendini Kötü hisseden bir Kovaya kendini iyi hissettirecek tek bir gülümseme var.

Sevmiyorsa Kova: Sevmiyorsa ufaktan uzayın derim çünkü; fikirleri pek değişmez Olmazsa olmazları vardır.

BALIK:

Seviyorsa Balık: Balığın ne kadar özel biri olduğunu en iyi Balık için özel biri olmayı becerebilmiş insanlar anlar.

Sevmiyorsa Balık: Sevmiyorum. diyorsa gerçekten sevmiyordur. Üstelemeyin çıldırır olay çıkarır başınıza iş alırsnız.

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Sevmiyorsa Başak: Başak sevmiyorsa iki dünyayı bir araya getirsenizde boş. Oralı bile olmaz. Üstelerseniz kaşınız gözünüz yer değiştirir.

aynen :)

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
ASLAN:

Seviyorsa Aslan: Hak etmeyen Aslanın hayat hikayesinde figüran bile olamaz.

Sevmiyorsa Aslan: Aslan sevmiyorsa üstelemeyin elleri biraz ağırdır

Akıllı olun :D

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
BALIK:

Seviyorsa Balık: Balığın ne kadar özel biri olduğunu en iyi Balık için özel biri olmayı becerebilmiş insanlar anlar.

Sevmiyorsa Balık: Sevmiyorum. diyorsa gerçekten sevmiyordur. Üstelemeyin çıldırır olay çıkarır başınıza iş alırsnız.

umrumda olmaz ne uğraşcam ya hu! :cikolata

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
YAY
Seviyorsa Yay: : Herkes senin nasıl göründüğünü bilir ama çok az yada hiç insan senin nasıl olduğunu hisseder.

Sevmiyorsa Yay: Sevmiyorsa güzel dille söyler anlamayana elinin tersi ile cevap verir.

:p

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

BOĞA:

Seviyorsa Boğa: Boğa aşık olduğu insanın yanından ayrıldığı an özlemeye başlar ondan uzaklaştıkça kafayı yer görme süresi uzadıkça çıldırır.

Sevmiyorsa Boğa: Sevmediği birine 404 yapıştırcı da sürseniz bağlanmaz.

Bu ben işte :sirine

Rengarenk

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    15
Seviyorsa Yengeç: Sevgilisi kendisinden başka neyle ilgilenirse ilgilensin arıza çıkartır bir Yengeç. En çok ve tek Yengeçle ilgileneceksin!

Sevmiyorsa Yengeç: Sevmedği birine asla 'seni seviyorum' demez. Derse dahi yalandır bilin ki: içinden geleni söylemiyordur.

Çok doğru.

Sade

Desire becomes surrender, surrender becomes power.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    3,318
KOVA:

Seviyorsa Kova: Kendini Kötü hisseden bir Kovaya kendini iyi hissettirecek tek bir gülümseme var.

Sevmiyorsa Kova: Sevmiyorsa ufaktan uzayın derim çünkü; fikirleri pek değişmez Olmazsa olmazları vardır.

NET'im :s80

~ Virtue

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    467
İKİZLER:

Sevmiyorsa İkizler: Zorla güzellik olmaz uza der elinin tersi ile iter.

Aynı ben

ReyyAn

Allah'ın hesabı çok çetin Olucak..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,177
BALIK:

Sevmiyorsa Balık: Sevmiyorum. diyorsa gerçekten sevmiyordur. Üstelemeyin çıldırır olay çıkarır başınıza iş alırsnız

Vay be neymişim .)

ReyyAn

Allah'ın hesabı çok çetin Olucak..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,177
KOVA:

NET'im :s80

Sen hic konuşma Sade ; Evde kaldın Kova'sın sen Kova kova kalıcaksın

Bu teyzede kova burcuydu unutma :D

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855

sevmiştim deyip sonra seviyorum diye düzeltip üstüne zaten benim sevgilim var diyorsa noluyo :honk:

Peri

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -21
YAY:

-Heroine

Without ME, it’s just AWESO.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    185
İKİZLER:
Sevmiyorsa İkizler: Zorla güzellik olmaz uza der elinin tersi ile iter.:s73

Üst Alt