Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Artık HES kodu olmadan Seyahat edemeyeceksiniz. HES kodu nedir nasıl alınır ?

nedim972

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    896
Arkadaşlar merhaba, Artık Hes Kodu olmadan seyahat edemeyeceksiniz. Hes kodu nedir ve nasıl alınır ?
Herşeyden önce Hayat Eve Sığar uygulaması' nın cep telefonunuzda kurulu olması gerekmektedir.
Daha önce 2 videoda Hayat Eve Sığar Uygulaması nasıl yüklenir nasıl kurulur detayları ile anlattım. Eğer uygulama cep telefonunuzda kurulu değilse o videolarımızdan öğrenebilirsiniz. Şimdi sizlere bu Hes kodu nasıl alınır, uygulamalı olarakcep telefonundan anlatacağım.

Malkoçoğlu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    18,383
Bu uygulama 65 yaş üstü için olduğu söyleniyor gazete haberlerinde.Herkes için geçerli değil yani.

nedim972

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    896
Bu uygulama 65 yaş üstü için olduğu söyleniyor gazete haberlerinde.Herkes için geçerli değil yani.
Bakanın canlı açıklamasında öyle bir şey yok. Herkes için geçerli. Hem uygulamanın mantığını sorgularsak amaç seyahat edenlerin hasta olup olmadıklarını takip amacı taşıdığı görülür...

Üst Alt