Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Arşa değen dualar

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236

“Ey lutf u ihsan sahibi Allah’ım! Ey Erhamürrahimîn! Sonsuz rahmetin hakkı için Senden dileniyorum:

Beni dinimde engin anlayışın ifadesi olan fıkıhla rızıklandır. İlmimi ziyadeleştir. Rızkımı kâfi eyle. Bedenime sıhhat ver. Ölmeden önce bütün kusur ve günahlarımdan tövbeye beni muvaffak kıl. Ölüm esnasında rahat ve huzur bahşet. Öldükten sonra da günahlarımı mağfiret buyur. Hesabımı necat ile neticelendir ve sırattan kolayca geçmeyi nasip eyle. Efendimiz Hazreti Muhammed’e, pırıl pırıl aile efradına ve kerem abideleri olan sahabesine salat ve selam eyle.”
İmam-ı A’zam Ebu Hanife (Radıyallahu anh)

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Kendisini zikreden kullarını unutmayan, dua dua yakaranlara hüsran ve haybet yaşatmayan ve kapısına bel bağlayanları ümitlerinde inkisara düşürmeyen Yüce Allah’a hamd u senalar olsun.

Hazreti Hasan (Radıyallahu anh)

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
“Ey Kudreti Sonsuz Allah’ım! Başıma gelen her meşakkat ve musibete karşı sadece Sana güveniyor ve o musibetleri sadece Senin inayetinle aşabileceğime inanıyorum. Kalbi zayıf düşüren, çareleri tüketen, dostların yalnız bıraktığı, düşmanların şamata yaptığı nice sıkıntıları, başka kapılardan tecerrüt ile sadece Senin kapına yönelip Sana arz ettiğimde Sen sıkıntılarımı giderdin ve beni onlardan kurtardın. Sen ki, çocuğu, salih insanlar olan anne-babası hatırına korursun. Beni de öyle koru Allah’ım, koru ve zalim insanların zulüm ve işkenceleri ile imtihan etme.”
Hazreti Hüseyin (Radıyallahu anh)

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
“İlahi! İşte yüce dergahına geldim; boyun büküyor, huzurunda kemerbeste-i ubudiyet içinde el pençe divan duruyor,
affına iltica ediyorum.

Eğer beni kapından uzaklaştırırsan gidip hangi kapıya sığınabilir, huzurundan kovacak olursan kimden sığınma talep edebilirim? Ey en büyük günahları bile bağışlayan ve parça parça olmuş gönülleri bile şefkatiyle sarıp sarmalayan Rab! Senden, en çirkin günahlarımı bile yarlığayıp yok saymanı, yüzümün karası suçlarımı örtmeni, kıyamet gününde affının ve gufranının serinliğinden, bağışlayıcılığının güzelliğinden beni de hissedar etmeni diliyorum.”
İmam Zeynülabidin (Radıyallahu anh)

Üst Alt