Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Arkadaşının Karısına Tecavüz Etti, Mahkeme Serbest Bıraktı

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Arkadaşının Karısına Tecavüz Etti, Mahkeme Serbest Bıraktı

Samsun'da 35 yaşındaki M.İ., arkadaşının eşinin zorla çıplak fotoğraflarını çekip daha sonra bu fotoğraflarla şantaj yaparak tecavüz etti. M.İ., çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Samsun'da 35 yaşındaki M.İ., arkadaşının eşine şantaj yapıp zorla tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan M.İ., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ZORLA ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİ

Olay, *Samsun'un *İlkadım*ilçesi *ReşadiyeMahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Z.G. adlı kadın, eşinin arkadaşı olan M.İ.'nin (35) evlerine geldiğini ve zorla kendisinin çıplak fotoğrafını çekip daha sonra bu fotoğraflarla şantaj yaparak kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek polise şikayette bulundu.

SERBEST BIRAKILDI

Samsun *Emniyet Müdürlüğü*Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, M.İ.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen M.İ., bugün *Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.İ., adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberler

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Bir de marifet gibi serbest bırakılıyor
Artık devlete ,mahkemeye bile güven yok bu kaçıncı
Daha çok kadına tecavüz edilsin diye mi bırakılıyor

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,553
bu haberi sabah okumuştum fakat görüceksiniz bunun altından farklı bir olay çıkabilir yani kendi rızasıyla olmuş olupta sonradan istekler gerçekleşmeyince değişen bir bayanın fikrine benziyor.

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Ortada tecavüz falan yok bana göre çıplak fotoğraf varsa bunlar ilişki yaşıyorlarmış. Niye tecavüz etsin.

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Hem tecavüz etse hastane raporu varsa serbest kalabilir mi?Elden delil varken?

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,553
aynen öyle.

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Muammalar var tabii ki bakalım bunun altından ne çıkacak