Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsan insanı, Ya tamamlayamadı, Ya tam'anlayamadı.
MFC Üyesi
MFC Puanı
6
Son birkaç aydır ikisindede az.
Nerede çokluk orada ... sonuçta
Reelde çocukluk arkdasım , eski arkdaslarım felan bikaç tane bıraktım.
Sanalda forumdakiler.
Yakında Henna da reel duruma geleceği için o ortada
Sanal ortam yapay ortam. Böyle bir şeyi kendime yakistiramiyorum insan sosyal ve Beşeri bir varliktir elbette sohbet ettiği iletişim kurduğu kişiler olur olmalida ama sanal ortamda bu tip yakinliklar tehlikelidir. İnsanın kimliğini öğrenen art niyetli hasta ruhlu kişiler reel hayatına dadanip zarar verebilir keza bunun örneklerinede rast geldim.
Evli bir kadının eşine, forumda seni aldatıyor diyerek mesaj attıklarını duymuştum. Bırakın sanali gerçek hayatta yüz yüze gördüğümüz iki kelam ettiğimiz insanlara bile güvenmek bu kadar zorken sadece bir "Merhaba" ile gecistirecegim bir ortamda kimse ile yakınlık kurmam soz konusu değil.
Reel hayatta arkadaslarim var sadece.
3, 4 yıla yakındır sanaldayim, ama hiç arkadaşım olmadı, arkadaşım diyebileceğim biri hiç olmadı. Bu forumda sadece 3 kişi var başkada kimseyi hiç tanımıyorum. Ama reelde çok geniş, hatta baya geniş.