Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Arınç'tan şehit askerlerle ilgili açıklama

Thetis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Dilerler, isterler bir de kınarlar çok çok. :)

Thetis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Şimdi göreceli kavramlar, kişiden kişiye değişir . Bunu biliyorsunuz diye ümit ederek size cevap verme adına yazma zahmeti gösteriyorum. Yani bu durumda siz okuyup ağlayabilirsiniz, bir başkası sinirlenebilir , ya da ben Trajikomik olarak sözlerimi gülücükle noktalayabilirim . Şuan olduğu gibi :)

esekherif

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    43
''5 askerin şehit olduğu 1 askerin de yaralandığı çatışmayla ilgili'' göreceli kavram göremiyorum ben. Bunu bize gülücükler koymadan anlatırsan, belki biz de oksitlenmiş dişlerimizi göstererek gülebiliriz. !

Thetis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Gazete yazısının göreceliğinden bahsetmedim . Cahil değilim , biliyorum bir gazete yazısının nesnelliğini ve amacını ,artı toplumsal gerçeklik güttüğünü .. Kavramlar dedim .. - kişiler, düşünceler ve söyledikleri -
Ama; cümlemi sonlandıran hiçbir ikonun da hesabını verecek değilim .

Thetis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Bilmiyorum artık oksitlenmiş dişlerinizle mi gülersiniz , yoksa; bir paket mendil eşliğinde gözyaşı mı dökersiniz , orası size kalmış beyfendi ..

esekherif

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    43
Cahilsiniz demedim elbette sadece bizler sizin gibi, toplumsal gerçeklik,kavramlar,kişiler,ikon, hede höde gibi bilginin nefesini ensemizde hissedecek kadar derviş ''itikafına'' çekilemedik. Ölen askerlerin kefenini klavye tuşlarıyla maaşını yeni almış emekli gibi gülümseyerek özetlemenizi hiç anlayamadık?

Unutmayınki; karşınızda hakikat fakiri miskin dervişler var! Avatarınızda ki o ney sesiyle İnsafı kurutsanız?! ( Hesap sormak haddimize değil elbette ) !

Thetis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Kullandığım kelimelere,kendimi kanıtlamak için değil, durumu açıklamak için yer verdim . Fakat; tartışma farklı bir aşamadayken, siz ölen askerlerimizi kullanarak, demagoji yaptınız. -demagoji- dedim sanırım bunu da derviş - bilgi - semazenler üçgenin de ele alacaksınız.. halbu ki hiç gerek yok neden kompleks yaptınız anlam veremedim doğrusu. Yoksa kimse bilgi fakiri ya da cahil değil. Kendimi ifade etmek için kullandığım kelimeleri, dervişlere eğretilerseniz ya da avatarımda ki semazenlerimi verdiğiniz örnekte kullanırsanız haksızlık etmiş olursunuz. kabul ediyorum ki kurnaz bir tartışmacısınız.Çünkü; üstünlük kurmak adına ''şehitlerimizi '' kullanıyorsunuz. Fakat acımasızsınız.. Avatarımdaki semazenlerin vicdanınızı dinlemenize yardımcı olsun(!) Emin olun ölen askerlerimize ben de sizin kadar üzülüyorum.

Thetis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Bu arada, bir nokta gözümden kaçmış.. ''Maaşlarını yeni almış emekliler gibi gülümsemek''. Türkiye'de yaşıyorsunuz değil mi ?

esekherif

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    43
Demogoji falan yapmadan direk sormuştum ? Cevap alamayağımı anladım .
derviş - bilgi - semazenler ile alakalı bir şiir yazar bunu orada ifade ederim tabi ki !
Bu arada hep böyle olup sizden aferini kapmak için var gücümle çalışıcam.

Thetis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Est. ''Aferin'' vermek ne haddime beyfendi. Kendimizi ifade etmeye çalıştık , çatıştık , uzlaştık . Buna sadece Teşekkür edilir. İlla ki Semazenler ve şiir diyorsanız, Mevlevilik öğretisine yönelebilirsiniz ve bize sunarsınız. Daha sağlıklı şiir ve yazılarla afakımızı genişletebiliriz .

Tebessüm edebilir miyim ?

esekherif

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    43
Est. ''Aferin'' vermek ne haddime beyfendi. Kendimizi ifade etmeye çalıştık , çatıştık , uzlaştık . Buna sadece Teşekkür edilir. İlla ki Semazenler ve şiir diyorsanız, Mevlevilik öğretisine yönelebilirsiniz ve bize sunarsınız. Daha sağlıklı şiir ve yazılarla afakımızı genişletebiliriz .

Tebessüm edebilir miyim ?

youtube.com/watch?v=119hWxWqNVk

Thetis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Size iyi geceler dilerim . Başka tartışmalarda görüşmek üzere ;)

Üst Alt