Yay
Sana üzerinde "2016'yı atlattı!" yazan bir madalya yaptırmak ve o madalyayı boynuna güzel bir törenle takmak istiyorum, sevgili Yay. Gerçekten de atlattın, çoğu gitti azı kaldı.
Bu ay senin burcunda bir yeni ay ile başlıyor. Kendinle ve genel anlamda hayatınla ilgili yeni bir bakış açısı geliştirmen -hemen ardından da Güneşinin Satürn ile kavuşması (ki özellikle yükselenin de yay burcundaysa çok daha etkili olacak) bu alacağın kararları sabitleyecek, hayata dökecek. 2017'nin fragmanı niteliğinde şeyler yaşayacağını şimdiden söylemeliyim. O yüzden başını dik tut, mantıklı düşün ve doğru kararlar ver.
Maddi kazançlar için yeni yollar bulmaya ayın ilk haftasında başlayabilirsin. Geleceğe yönelik planlarını gerçekçi düşünmeye çalış ve bir kenara not et. Bu dönemde zihninden geçen pek çok şeyi not etmeni tavsiye ediyorum sevgili Yay. Hafızanın biraz zayıfladığını hissedebilirsin çünkü.
Ayın ortasındaki dolunay senin eğer varsa sürmekte olan romantik ilişkinle ilgili yeni gelişmeler yaşatacak. İlişkiyi bir sonraki boyuta taşımaya, evliliğe, aynı eve çıkmaya karar verebilirsiniz. Farklı bir yorum olarak da ilişkide gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Tamam ya da devam demen gereken durumlar olabilir. Her halükarda da yeni yıla tertemiz yeni kararlarla gireceğini bil ve içini rahat tut. Ben senin 2017'nin ilk aylarında kesinlikle aşk açısından çok mutlu olacağını düşünüyorum.
Yay, 2016'yı atlattın fakat sadece işleri yetiştirmiş olmak sana verilen görevi yerine getirmek yetmiyor. Aynı zamanda kişisel olarak da kendini kesinlikle geliştirmelisin. Sakin olmayı öğrenmeli ve garantici davranmayı artık huy edinmelisin. Ayın başında yaptığın şeyler, 10'undan itibaren kalıcı bir hale gelmeye başlarken; ay sonunda da retro etkisi ile işler yavaşlamaya başlayacak ve bu da sana bol bol düşünmen, ölçmen tartman ve dinlenmen için zaman sağlayacak. Sana yalan söylemeyeceğim, 2017'de en az 2016 kadar insanı köpekleyen bir yıl olacak. O yüzden bu ayın son haftalarını kişisel gelişim kitapları okuyarak, meditasyon falan yaparak geçirmeni tavsiye ederim. Bol şans bebek!
Hımm ok..:y