Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Anneler günü

ALgos

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
vE8Rp6.jpg
Anneler Günü Anna Jarvis’in kaybettiği kendi annesi için 1908 yılında başlattığı anma günü, 1914 yılında Kongrenin onayıyla Amerika çapında genişledi. Zamanla başka ülkelere de yayıldı.

Türkiyede Anneler Günü Ne Zaman Kutlanmaya Başladı
Annelere armağan edilen bu özel gün Türkiye’de 1955 yılından bu yana kutlanmaktadır. Türkiye’de Mayıs ayının 2. Pazar günü Anneler Günü olarak kutlanır. Bu evrensel günde, Dünya’da milyonlarca anne, çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır.
GY25y6.jpg

ALgos

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
bende kararsızım yardımcı olamıycam :D

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
Forumun gelecekteki anne adayları biraz yardımcı olsanı hani hiç fena olmazdı yani :):):)

PoiSonGirL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    35
Ben de alacak bişey bulamıyorum, 7 aydır görmedim neyi eksik n lazım bilmiyorum:/ en iyisi sevdiği bi mağazadan hediye çeki almak.

Üst Alt