-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Tarih 11 Nisan 2004 Pazar . Fawknerde bir adrese cagrildik.Telsizimizden gelen anons bize kisa bir bilgi veriyor
ailesi de korkmus ve son care olarak polisden yardim istemis ve biz gorevdeyiz.
Ilk ekip olarak olay yerine ulastik. Evin icerisinde bagiranlar ve kosusturanlar var ama kim olduklarini bilmiyorum. Hemen telsiz ile yolda olan ekiplere sesleniyorum; cabuk gelin
benden ne bekledigini bilmiyorum.
Disariya birisi cikiyor
Anneler Gunu.11 Nisan...
Anneler Gununde annesini tehdit etmis.
Fazla zaman kaybetmeden yan taraftan arka bahceye girdik
cok sinirli gorunuyordu ve ben ne yapacagini bilmiyordum.
O an olay yerine gorevli oldugum karakoldan komiser arkadasimiz geldi. Komser gence yaklasip konusmaya basladi. Megerse Akil hastasiymis. Hastaneye gitmesini mecbur kilan mahkeme karari varmis. Artik baska secenegi yoktu
genc bizimle gelecekti.
Bagirmaya basladi
gozlerini artik goremiyordum.
Bir bahce kureginin yanindan gecti
aksama evime donup tekrar ailemi gorebilecekmiyim diye dusunuyor ama korktugumu da belli etmemeye calisiyordum.
O an cep telefonum caldi
kalp kalbe karsiymis.Telefondaki esime cevap veremeden telefonu kapatmak zorunda kaldim.Aklim da onda kalmis acaba beni anlamismiydi diye dusunuyordum.
Komser konusmaya calisiyor
benim ve arkadasimin gozleri genc kadar olmasa da yaniyordu.
Genc adami polis arabasinin arkasina koyduktan sonra tekrar arka bahceye gidiyorum. Durdugumuz yerin arkasi duvarmis
O zaman ne olacakti.?.Karakola donerken hep bunu dusunuyordum.
Ilk ekip olarak olay yerine ulastik. Evin icerisinde bagiranlar ve kosusturanlar var ama kim olduklarini bilmiyorum. Hemen telsiz ile yolda olan ekiplere sesleniyorum; cabuk gelin
Disariya birisi cikiyor
Anneler Gununde annesini tehdit etmis.
Fazla zaman kaybetmeden yan taraftan arka bahceye girdik
O an olay yerine gorevli oldugum karakoldan komiser arkadasimiz geldi. Komser gence yaklasip konusmaya basladi. Megerse Akil hastasiymis. Hastaneye gitmesini mecbur kilan mahkeme karari varmis. Artik baska secenegi yoktu
Bagirmaya basladi
Bir bahce kureginin yanindan gecti
O an cep telefonum caldi
Komser konusmaya calisiyor
Genc adami polis arabasinin arkasina koyduktan sonra tekrar arka bahceye gidiyorum. Durdugumuz yerin arkasi duvarmis