Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Anneler günü(polisin hatıra defteri)

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Tarih 11 Nisan 2004 Pazar . Fawkner’de bir adrese cagrildik.Telsizimizden gelen anons bize kisa bir bilgi veriyor
virgs.gif
ailesi de korkmus ve son care olarak polisden yardim istemis ve biz gorevdeyiz.

Ilk ekip olarak olay yerine ulastik. Evin icerisinde bagiranlar ve kosusturanlar var ama kim olduklarini bilmiyorum. Hemen telsiz ile yolda olan ekiplere sesleniyorum; cabuk gelin
virgs.gif
benden ne bekledigini bilmiyorum.

Disariya birisi cikiyor
virgs.gif
Anneler Gunu.11 Nisan...

Anneler Gununde annesini tehdit etmis.

Fazla zaman kaybetmeden yan taraftan arka bahceye girdik
virgs.gif
cok sinirli gorunuyordu ve ben ne yapacagini bilmiyordum.

O an olay yerine gorevli oldugum karakoldan komiser arkadasimiz geldi. Komser gence yaklasip konusmaya basladi. Megerse Akil hastasiymis. Hastaneye gitmesini mecbur kilan mahkeme karari varmis. Artik baska secenegi yoktu
virgs.gif
genc bizimle gelecekti.

Bagirmaya basladi
virgs.gif
gozlerini artik goremiyordum.

Bir bahce kureginin yanindan gecti
virgs.gif
aksama evime donup tekrar ailemi gorebilecekmiyim diye dusunuyor ama korktugumu da belli etmemeye calisiyordum.

O an cep telefonum caldi
virgs.gif
kalp kalbe karsiymis.Telefondaki esime cevap veremeden telefonu kapatmak zorunda kaldim.Aklim da onda kalmis acaba beni anlamismiydi diye dusunuyordum.

Komser konusmaya calisiyor
virgs.gif
benim ve arkadasimin gozleri genc kadar olmasa da yaniyordu.

Genc adami polis arabasinin arkasina koyduktan sonra tekrar arka bahceye gidiyorum. Durdugumuz yerin arkasi duvarmis
virgs.gif
O zaman ne olacakti.?.Karakola donerken hep bunu dusunuyordum.

Üst Alt