Ankara tiridi
1 adet gözleme
2 adet tavuk göğsü
2 su bardağı su
1 adet domates
1 demet maydanoz
1 tatlı kaşığı tereyağı
Bir tutam kırmızı toz biber
Bir tutam tuz, karabiber
2 adet tavuk göğsünü 2 su bardağı suda haşlayıp, lif lif ayıklayın. Tuz ve karabiberi ekleyin. Gözlemenin içine serpiştirin. Gözlemeyi rulo şeklinde sarın. Bir tava içerisinde tereyağını eritip küp doğranmış domates, ince kıyılmış maydanoz, tuz ve kırmızı toz biberi hafif kavurup, 1 su bardağı haşlanmış tavuk suyunu ilave edin. Bir taşım kaynattıktan sonra servis tabağına alın. Hazırlamış olduğunuz gözlemenin üzerine gezdirip, servis yapın.
1 adet gözleme
2 adet tavuk göğsü
2 su bardağı su
1 adet domates
1 demet maydanoz
1 tatlı kaşığı tereyağı
Bir tutam kırmızı toz biber
Bir tutam tuz, karabiber
2 adet tavuk göğsünü 2 su bardağı suda haşlayıp, lif lif ayıklayın. Tuz ve karabiberi ekleyin. Gözlemenin içine serpiştirin. Gözlemeyi rulo şeklinde sarın. Bir tava içerisinde tereyağını eritip küp doğranmış domates, ince kıyılmış maydanoz, tuz ve kırmızı toz biberi hafif kavurup, 1 su bardağı haşlanmış tavuk suyunu ilave edin. Bir taşım kaynattıktan sonra servis tabağına alın. Hazırlamış olduğunuz gözlemenin üzerine gezdirip, servis yapın.