• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ankara,Kızılay Saldırısı Vefat Eden İnsanlarımıza Alah Rahmet Eylesin

Üyelik Tarihi
4 Mar 2016
Konular
16
Mesajlar
213
MFC Puanı
4,840
Ankarada Vefat Edenlerin Ruhuna El-Fatiha Ailelerine Alah Sabır Versin Türkiye Üzgün :(

Acımız ve öfkemiz büyüktür, fakat geçmişte pek çok badireyi atlatmış olan devletimiz ve milletimiz böylesi saldırılar karşısında infiale kapılmama basireti, metaneti ve tecrübesine sahiptir. Bu meşum saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Lütfen Herkez Bir Amin Yazsın.

#Q7 Abyss AdenStallion AlaaddinKaraca ArtemiS Ary Asi Aysunn Baron BeLa Bornoz Buket byalicoban88 By_YaNLıZ CaptaGoN ceoLayn Chef Cohen Crow Deep Deluxe dip djonurgulbahce DnZ Elif Enes erdemiss erisilmez Escobar EsiLa Eylul FaCia Fearless Fenamen FenerbahCHE ffıratt Fromhell frtanitim2016 HackerTV HeavenLy iFt Jade Kalem KediFikirli Kolibandı Kunduz LaiLa Legend LeGoLaS LiyA Lydia Mehmet Min MonteKristo nesimsek Opi Paxton Pentagram Prens Rapunzel RebeLLiouS ReyyAn Rock s3rdar Sade Sa_Di @Scarlett @O'hara Sefa Selinn seocum Sezen shodsor SiB Sky Skyder SocialBlsm Soldaderas Soldier STaTiC-X StigmatA Tripmaker Tsunami TzcN uhudum İklimCe zanneder ZeiBack ~ @Virtue Şafak
 
Üyelik Tarihi
24 Tem 2015
Konular
48
Mesajlar
447
MFC Puanı
2,220
Amin. demekten uzaktan acımızı paylaşmaktan başka ne yapabiliyoruz ki zaten. Yürekler yangın yeri!
 

LeGoLaS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2008
Konular
4,885
Mesajlar
16,461
MFC Puanı
15,790
Allahım geride kalanların yardımcıları olsun. Ailem ankarada yaşıyor ve kız kardeşlerim kızılayda çalışıyor 10 dakika ile hayattalar şu anda allah biliyor ulaşamadım ömrümden ömür gitti. Allah diğerlerinin yar ve yardımcısı olsun. Artık bu olayların durdurulması gerekiyor böyle birşey olamaz koskoca Türkiye bunun önüne geçememesi cidden üzücü.​
 

Crow

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
17 Şub 2016
Konular
37
Mesajlar
170
MFC Puanı
1,150
umut bulutun cenazesini gördüm şimdi gerçekten çok üzücü bir durum.
 
Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Çok zor zamanlar yaşıyoruz gencecik beyinler gitti kim bilir yaralılardan ne kadari sakat kaldı, taburcu olanların psikolojileri nasıl. Büyük bir yikim. Benim için Ankara bambaşka bir şehir çünkü ben bu şehirde hep özgür oldum insanlarımızın da özgür ve korkmadan yaşamasini istiyorum. Bugün bir sürü asılsız bomba ihbarlari geldi insanlar korkutuluyor ve evet ben de korkuyorum :( Ölen vatandaşlarımız nur icinde yatsin allah ailelerine sabır versin.
 
Üst