Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Anca Pop? Anca Pop hayatını kaybetti? Anca Pop neden öldü? Anca Pop Kimdir?

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Anca Pop? Anca Pop hayatını kaybetti? Anca Pop neden öldü? Anca Pop Kimdir?

5c19d311ae78492cf4251a08-RBOF_cover.jpg

Yeni yıl öncesi ailesini ziyaret için yola çıkan Anca Pop'un kız kardeşi, ünlü şarkıcıdan kendisinden haber alamaması üzerine polise haber verdi.

Acil durum ekipleri, Anca Pop'un cansız bedeni ve arabasını Tuna Nehri'nde buldu. Polis, kaza hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Müzik hayatına 2004 yılında başlayan Romanyalı şarkıcının hayatı, 2008'de Goran Bregovic ile tanışması ve albümü için albnümü için beraber çalışmaları sayesinde değişmişti. Ünlü şarkıcının özellikle Japonya'da büyük bir hayran kitlesi bulunuyordu.

ANCA POP KİMDİR?

Anca Pop, 22 Ekim 1984 yılında, Romanya’da dünyaya geldi.

Albümler: Super Cool, ANCA POP, Loco Poco

Çalıştığı müzik şirketleri: Roton Music, Warner Music Group, Edel AG, Because Editions

Alıntıdır.

Qasem

TevhiD , AdaleT , ÖzgürlüK
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
Bende beşlık Anca pop sanıyom
Meğerde kadının adıymış :)
Tanımıyorum

Bilgi - İnanç - Eylem

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,931
Bende öyle sandım ilk baktığımda pop müzik öldü gibi falan kadınmış Allah rahmet eylesin

Zeynep

Asi ve Mavi
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    203
Allah rahmet eylesin

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Yazık olmuş