Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Amy Winehouse'un Annesi İlk Kez Konuştu

Selale

// Paylaşılamayan Kadın //
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2

Eğer yaşasaydı bu yaz 30. doğumgününü kutlayacak olacak ünlü şarkıcı Amy Winehouse’un annesi ilk defa konuştu.

Ünlü şarkıcının ölümünün ardından hayal kırıklığına uğrayan anne Janis, “Kızımın 30 yaşına bile giremediğine inanamaıyorum. Ama aslında bir gün bunun olacağını biliyordum. Belki 30 yaşına girerdi ama 40 yaşına kadar yaşayamayacağını tahmin ediyordum” dedi.

Winehouse, 23 Temmuz 2011’de alkol ve uyuşturucudan hayatını kaybetmişti. Her ne kadar hayatında mutlu anları olsa da, annesi Janis kızının her zaman bir savaş halinde olduğunu söyledi. Henüz 10 yaşındayken bile evdeki otoriteye Amy’nin sahip olduğunu söyleyen annesi, "Okula gitmek istemediği günlerde bile yaşı küçük olsa da hiçbir kuvvet onu yollayamazdı" diye açıkladı.

Üst Alt