Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Alkışlamak İçimden Gelmiyor, Çünkü;

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Galatasaray'ın şampiyonluğu ilan etmesinin ardından yarın akşam oynanacak olan derbi öncesi F.Bahçe rakibini alkışlasın tartışmaları sürerken, sarı-lacivertlilerde başta teknik direktör Aykut Kocaman olmak üzere tüm takım bu konudan rahatsız.

F.Bahçenin hocası, İstanbul BŞ maçının ardından kendisine yöneltilen Bir milat olur mu, rakibinizi alkışlayacak mısınız? sorusuna Böyle milat olmaz diyerek tavırlarına açıkça ortaya koydu. Ancak bu net yanıta karşın başta G.Saray cephesinden olmak üzere sürekli gündeme getirilen konuyla ilgili Kocaman, ayrıntılı bir açıklama yaptı ve rakibi neden alkışlamayacaklarını şu sözlerle ifade etti:

Geçen sene Kadıköyde G.Saray şampiyon oldu. Statta bir sürü olay çıktı. Polis biber gazı kullandı ve o hengamede eşim ve kızım da bulunuyordu. Bunlara rağmen Fatih Terimi tebrik ettim.

ÜZÜNTÜMÜZ HİÇE SAYILDI

"Galatasaray kupayı kaldırmak için çok ısrarcı davrandı. Yöneticiler, aramadık kimse bırakmadı. Bir taraftan taraftar biber gazının etkisiyle yerlerde, bir tarafta stadın dışı karışmış, polis-panzer derken bu duruma üzüntüye saygı duyulması gerekiyordu. Terim, kupa merasiminin öncesinde koridorda Buradan kupa almadan gitmem, aldıktan sonra da Demek ki neymiş, Kadıköyde de kupa alınırmış diye bağırdı. Şimdi bizim acımıza saygı duymayanın biz niye sevincine saygı duyalım. Çok net bir şekilde içimden alkışlamak gelmiyor."

"BENİ SORUMLU İLAN ETTİLER"

"Terim ve yardımcıları ceza aldı, G.Saray yönetimi bu durumdan bile beni sorumlu tutacak. Yöneticiler ve hatta başkanları, Aykut Kocaman da neler yaptı diyor. Ben Canerin gördüğü kırmızıdan sonra hakeme Landan adam atılır mı? dedim cezamı yedim. Kaldı ki, tepki olarak itiraz hakkımı bile kullanmadım. Bunlar benim yakın zamanda yaşadıklarım.

"SULU DERBİ UNUTULMADI"

"Ya 2007deki derbiyi yaşayan futbolcularım? O günü yaşayan futbolcular bir konuşsun. Hâlâ aynı tazelikte o maçı anlatırlar. Şimdi gündeme geliyor, zamanında çabuk unutulmuştu. Bırakın alkışı biz saygıyı atılan sularla gördük. Her oyuncum G.Saraydaki arkadaşını aramakta tebrik etmekte özgürdür. Zaten bu tebriği yaptılar da. Bu konuda kimseyi yönlendirmem, ama bu alkışın üzerine çok fazla gidildi."

"DUYGULARIMIZI HEP İÇİMİZE ATTIK"

24 Ağustos günü Futbol Federasyon bize yolladığı yazıda Şampiyonlar Ligine gidemiyorsunuz demişti. Takım olarak toplantı yaptık ve içimizden bazı arkadaşlar fedakârlık yaparak gidecek dedim. Çünkü diğer arkadaşların sezonu maddi anlamda rahat geçirmesi için buna mecburduk.
BENİM, mesai arkadaşlarımın ve futbolcularımın yaşadıklarına saygı duyuldu mu? Duygularımızı hep içimize attık. 2. Lige düşürün bile dedik.

"ARIBOĞAN'IN YAPTIĞI KULİSİ UNUTMADIK"

Galatasaray camiası sürekli F.Bahçe üzerinden açıklama yapıyor. 3 Temmuz süreci yaşayan Fenerbahçe Kulübü, G.Saraydan manevi anlamda hiçbir destek görmedi. Ve o dönemde Lütfi Arıboğanın UEFA Müfettişi Pierre Cornu ile yediği yemekte yaptığı kulis unutulmadı. F.Bahçeyi kötüleyen aynı kişi şu an G.Sarayda CEO. Bu durumu kabullenmek kolay mı? Benim o dönem yaşadıklarımı kim anlayabilir?

Üst Alt