Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Alişan ile Eda Erol'un Ayrılığı, En Çok Esra Erol'u Vurdu

İlda

MFC Üyesi
  • Üyelik Tarihi
    16 Haz 2017
  • Mesajlar
    9,628
  • MFC Puanı
    114
Alişan ile Eda Erol'un Ayrılığı, En Çok Esra Erol'u Vurdu

Alişan ile Eda Erol'un ayrılığının ardından sosyal medyada Esra Erol'a yeni programı için "Daha kardeşini barıştıramadı, milleti nasıl barıştıracak?" yorumları yağdı.

Ünlü şarkıcı *Alişan*ile Eda Erol'un ayrılığının ardından, ATV ekranlarında yer alan *Esra Erol'un barıştırma programı da tehlikeye girdi. Erol'a "Daha kardeşini barıştıramıyor." yorumları yağmasının yanı sıra, reytingler de düştü.

"DAHA KARDEŞİNİ BARIŞTIRAMIYOR, MİLLETİ NASIL BARIŞTIRACAK"

Alişan ile Eda Erol'un ayrılığının ardından, başta *Nur Yerlitaş*olmak üzere pek çok kişi "*Esra Erol*programında barıştırır." demişti. Kardeşinin nişanının bozulması, Erol'u zor duruma soktu. Prestiji zedelenen Erol'a "Daha kardeşini barıştıramıyor, milleti nasıl barıştıracak." yorumları yağdı.

REYTİNGLER ANINDA DÜŞTÜ

İzdivaö programı yaparken reytingleri alt üst eden *Esra Erol, barıştırma programında istediği başarıyı elde edemedi. Erol'un bir de kardeşi nişan atınca, reytingler daha da düşmeye başladı.

Haberler

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt