Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ali Baba ve 7 Cüceler Filmi Hakkında Bilgiler

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
sk8ffeV9E02fizkXK8W8fA.jpg

Vizyon Tarihi: 13 Kasım 2015
Yapımı : 2015 - Türkiye​
Tür : Komedi , Macera​
Yönetmen : Cem Yılmaz​
Oyuncular : Cem Yılmaz , Irina Ivkina , Çetin Altay , Zafer Algöz , Fevzi Gökçe​
Senaryo : Cem Yılmaz​
Yapımcı : Cem Yılmaz​
Diğer Adı : Ali Baba ve Yedi Cüceler​

Film Özeti

Bahçe cüceleri yapıp satan Şenay Cüccaciye'nin sahibi olan Ali Şenay (Cem Yılmaz) ve İlber (Çetin Altay) işlerini büyütüp dünyaya açılmak için Sofya'da bir fuara katılırlar. Ancak fuarda işler istedikleri gibi gitmez ve başlarını büyük belalara sokarlar. Mançov adlı kötü kalpli bir adamın planlarından haberdar olan Şenay ve İlber, onun hain planlarını durdurabilmek için yeni tanıştıkları Memedov ve Veronika ile büyük bir mücadeleye girişirler.
Cem Yılmaz'ın yazıp yöneterek başrolünde oynadığı 4. film olma özelliğini taşıyan Ali Baba ve Yedi Cüceler, Bulgaristan'da çekildi. Filmde Cem Yılmaz ve zengin oyuncu kadrosunun yanında Rus model İrina İvkina da ilk kez bir sinema filminde yer alacak.​

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
Vizelerimden dolayı izlemek nasip olmadı ama yorumlar güzeldi.Vizyondan gitmezse inş izlicem :D

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Ben izledim. Benim için klasik bir cem Yılmaz filmiydi. Yine beğenmedim. Bu adam film yapmasın ya, olmuyor. Beklenti yüksek gidiyoruz sonra koca bi hayal kırıklığı. Gösteri yapsın gidelim gülmekten ölelim ama film olmuyor .s.s

Efe1

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -3
Cem Yılmaz film sektörünü bırakmalı,yapamıyor. Türk denilip gidiyoruz boşu boşuna para ödüyoruz,oysa yabancıların en kötüsü bile bu filmin 10 katı güzeldir.

Elif

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    359
Daha kötüsü yapılana kadar en kötüsü bu, zaman israfı.

Lydia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -2,779
Yayınlandığı gün izledim ama vasat :) Hele o tekrar dirilme sahnesi olmuyor işte Cmylmz olmuyor :D film değil komedi olan sensin biz seni sade seviyoruz :)

Üst Alt