Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Alev Saçlı Kız

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
luanna perez kimdir?
diğer bir adıyla ALEV SAÇLI KIZ
luanna perez benim 2 yıldır takip ettiğim bir lookbook stilisti. birçok kişi onu sosyal ağdan tanıyor. saçları ise onu hafızada kalıcı kılıyor. fakat bu kızın bana hissettirdiği şeyler modadan ve saçlarından daha fazlası o benim için bir idol gibi .yani ona modacı demek benim gözümde yetersiz ona gerçek anlamda ilgi duyuyorum . şimdi gelelim biraz onu tanımaya
luanna perez perulu hayatı boyunca peru'da yaşamış.ama şuan newyork brooklyn de yaşıyor
boyu 1.65 (bence 1.60) kilosunu hiç ölçmediğini kiloyu dünya problemi yapan kızları anlayamıyor ona “kaç kilosun ?” diye soranlardan artık gına geldiğini belirtiyor bilmiyorum dediği halde “bi kız nasıl kilosunu bilmez lütfen söyler misin? ” bu tür cevaplar alıyor.
aldığı kıyafetleri kişisel bloglarda mutlaka paylaşıyor aldığı şeyleri beğenenlere satın aldığı mağazadan fiyatına kadar söylüyor. İnstagram hesabı luanna90. Çok güzel giyiniyor bence ve ben takip ediyorum:)

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Hoş ve güzeller..senin becerinmi ki...

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Süpermiş alev saçlı kız LeGo bunu beğendi :) Rapunzel çakma sarışın heaa :):):) saçların yanmıyacaksa dene kızılı :):):)

Üst Alt