Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aldatan erkeği affeden kadın

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Bir daha aldatmayacağına inanmak isteyen kadındır.

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Aldatılmak bir ilişkiye atılan Fatih topları -şahi- gibidir. Doğu Roma'yı yerle bir eden, derebeylikleri sonlandıran, yeni bir çağ başlatan toplar :sigara o topları yiyen sur onarılmaz, o savaşta kaybedilen bir savaştır. İlişki artık ilhak edilen bir topraktır. :sigara

Böyle anlatınca ne destansı oldu yav :sigara

sessizsakin

Övünmek gibi olmasın, beni annem doğurmuş.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    50
Affederek aldatmanın ve aldatılmanın alışkanlık haline dönmesine, kadınlığına yazık etmesine sebebiyet veren saf.

Tolstoyevski

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
kimse kusura bakmasın ama 'mal, tam gerizekalı bu çocuk yea' sıfatının yakıştığı insandır.
yoldan geçene sorsan; aldatan erkeğin/kadının yeniden aldatabileceğini ve buna meyilli olduğunu söyler.
bu işler maya ile ilgilidir zatımca; mayası bozuksa bozuktur kardeşim. verilen şanslar onu düzeltmez.
yapmayın aldatan insana şans verip zaaflarınıza boyun eğmeyin :/
beni de burada güzin abla gibi çığırttırmayın!
-gerildimyineiyimi?-

iFt

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    449
Büyük ihtimalle ileride pişman olacak olan kadındır.

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Affettim dese de asla unutmayacak ve unutturmayacak kadındı

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
" bu konu bana gore karmasık " erkek tuhaf bi canlıdır yartılısı cidden bozuktur bu boyle uckurumuza duskunuz kardesim kabul edin.. lakın şin su boyutu var tabi aldatan kadın sayısı erkek sayısından az değil bunu tek bir cinse maal edlen sorulardan nefret ediyorum ... eğer siz bir erkeği fatihiniz yaparsanız o sizi istanbulu yapar .. ama siz bir fatihe istanbul olursanız o kendine yeni fetihler bulur işte sorun da tam burda ... bu cozulurse geleceğin kocalarını eğiten bugunun anneleri geleceğin eşlerine güzel birer adam yetiştirir.. ve ben aldatan erkeğe kaharet edenleri asla kabul etmem ..sebeb o baska işey bu baska bişey ..

he ben bekarım umrumda olmayan bi kou sadece bakıs acım bu .

Henna

insan uykudadir, öldügü vakit uyanir..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
bazilarida mecburdur. Cocuklari icin Affeder, Bi ailesi olmadigi icin Affeder, calacak kapisi olmadigi icin affederr.. her gun aklina getirip kahrolsadaa unutmicak olsada afffeeder.

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
bazilarida mecburdur. Cocuklari icin Affeder, Bi ailesi olmadigi icin Affeder, calacak kapisi olmadigi icin affederr.. her gun aklina getirip kahrolsadaa unutmicak olsada afffeeder.
İşte en kötüsü de odur cnm
Her gün diğerinden iskencedie

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
kadın anac tır kimi muhtaclıktan kimi zorluktan kimi sevgisinden kimi cocukları için affeder adam olmayan karaktersiz adam anlarsa basım ustune devam ederse etek giydirilmelidir şiddetle tavsiye ediyorum ... uzun zaman once salak bi hatun var entellektuel yazar aldatan kocayı affeden kadına hakaret akılsız ws demişti ... üzülmüştüm kim ne sartta ne yasyor o zorluğu bilmeden otmek ahmakcadır ... dediğim gibi kadın anactır değeri bilinmelidir ... affediyorsa hata yapmıssan donuceksin yedin bi halt affda edildinse ders al ama erkek tuhaf ... maalesef

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Affetmek zorunda bırakanlar utansın

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Duygularını, kalp kırıklığını, gururunu kendisini önemseyen insan