Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine.
Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama, muhakkak "hayat katar" yıllarına.
Doğum Günün Kutlu Olsun.
Ben çok anlamam süslü kelimeler yazmaktan, böyle şahşahalı cümleler kurmaktan...
Ama bildiğim şey ; sana Rabbimden huzur dolu bir hayat için ellerini semaya açmamdır...
Rabbim ömrünü hayırlı gelecek yıllarını hayıtla kalsın...
Geçmiş yıllar için üzülme, geçmişin yükünü sırtında taşımak yerine onunla hayata bakman ve hayatı daha anlamlı kılman temennisi ile...
Bilgi - İnanç - Eylem
Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle
Doğum günün kutlu olsun
İyi ki doğdun Alaska :sigara
Ay ay ayy benim Alaska frigomun doğum günümüymüş :f4: aman daaaa aman bir yaş daha mı yaşlanmış bu yılda evde kalmış hadi yeni yaşın sana bol para , çok başarı , gani gani mutluluk ve gönlündeki kocayı versin amin
Seviyom gı seni:s9: telden girince böyle kuru kuru kutlamış gibi oldum ama pc ye geçince konfeti patlatır pastadan dansöz çıkarır sana parti yaparım :s94::u21::u21:
Burada herkes pasta elinde mum üfürüklemeni bekliyor ama Alaska frigo hanım ortada :f6::f6: yarına gelirsen 1 yaş yaşlanmış olarak üfürcen ona göre :s87:
Nice yaşlara Alaska iyiki doğdun ve iyiki seni tanıyoruz. Herşey gönlünce ve isteiğin gibi olsun canım. Mutluluklar