Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Alaska İyiki Doğdun

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,533

Nice yaşlara Alaska iyiki doğdun ve iyiki seni tanıyoruz. Herşey gönlünce ve isteiğin gibi olsun canım. Mutluluklar :)

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
LC8EFH.gif

Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine.
Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama, muhakkak "hayat katar" yıllarına.

Doğum Günün Kutlu Olsun.

Qasem

TevhiD , AdaleT , ÖzgürlüK
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
Ben çok anlamam süslü kelimeler yazmaktan, böyle şahşahalı cümleler kurmaktan... :)
Ama bildiğim şey ; sana Rabbimden huzur dolu bir hayat için ellerini semaya açmamdır...
Rabbim ömrünü hayırlı gelecek yıllarını hayıtla kalsın...
Geçmiş yıllar için üzülme, geçmişin yükünü sırtında taşımak yerine onunla hayata bakman ve hayatı daha anlamlı kılman temennisi ile...

Bilgi - İnanç - Eylem

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
biT3Xv.jpg

Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle…
Doğum günün kutlu olsun

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,861

Dogum günün kutlu olsun cnm nice güzel yaşların olsun sevdiklerinle beraber inşallah iyiki doğdun :*)

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Ay ay ayy benim Alaska frigomun doğum günümüymüş :f4: aman daaaa aman bir yaş daha mı yaşlanmış bu yılda evde kalmış:D hadi yeni yaşın sana bol para , çok başarı , gani gani mutluluk ve gönlündeki kocayı versin amin:p
Seviyom gı seni:s9: telden girince böyle kuru kuru kutlamış gibi oldum ama pc ye geçince konfeti patlatır pastadan dansöz çıkarır sana parti yaparım :s94::u21::u21:

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Burada herkes pasta elinde mum üfürüklemeni bekliyor ama Alaska frigo hanım ortada :f6::f6: yarına gelirsen 1 yaş yaşlanmış olarak üfürcen ona göre :s87:

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
LC8EFH.gif

Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine.
Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama, muhakkak "hayat katar" yıllarına.

Doğum Günün Kutlu Olsun.

Ben çok anlamam süslü kelimeler yazmaktan, böyle şahşahalı cümleler kurmaktan... :)
Ama bildiğim şey ; sana Rabbimden huzur dolu bir hayat için ellerini semaya açmamdır...
Rabbim ömrünü hayırlı gelecek yıllarını hayıtla kalsın...
Geçmiş yıllar için üzülme, geçmişin yükünü sırtında taşımak yerine onunla hayata bakman ve hayatı daha anlamlı kılman temennisi ile...

Bilgi - İnanç - Eylem

biT3Xv.jpg

Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle…
Doğum günün kutlu olsun

Dogum günün kutlu olsun cnm nice güzel yaşların olsun sevdiklerinle beraber inşallah iyiki doğdun :*)

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim :)
çok mutlu ettiniz beni :f32:

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Ay ay ayy benim Alaska frigomun doğum günümüymüş :f4: aman daaaa aman bir yaş daha mı yaşlanmış bu yılda evde kalmış:D hadi yeni yaşın sana bol para , çok başarı , gani gani mutluluk ve gönlündeki kocayı versin amin:p
Seviyom gı seni:s9: telden girince böyle kuru kuru kutlamış gibi oldum ama pc ye geçince konfeti patlatır pastadan dansöz çıkarır sana parti yaparım :s94::u21::u21:

Burada herkes pasta elinde mum üfürüklemeni bekliyor ama Alaska frigo hanım ortada :f6::f6: yarına gelirsen 1 yaş yaşlanmış olarak üfürcen ona göre :s87:

Çoook teşekkür ederim canım amin inşallah :f42:
Bende seni seviyorum ki :s64:
Parti işleri senden sorulur zaten :D
Memlekete gitmiştim o yüzden giremedim anca şimdi geldim :smile:

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -47
Buketciğim nice mutlu,huzurlu,sağlıklı yaşlara sevdiklerinle birlikte inşaallah :f36: :f30:
Hep mutlu ol :s23:

Okan

Bana öyle bak, anlasınlar...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -8
Geçmiş doğum günün kutlu olsun Alaska

Üst Alt