Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Akın Akınözü kimdir?

OBERON

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Akın akınözü biyografisi, akın akınözü kaç yaşında, akın akınözü'nün boyu kaç, akın akınözü dizileri,akın akınözü nereli

Adı Soyadı: Akın Akınözü
Doğum Tarihi: 1 Ocak 1990
Nereli: Ankara
Burcu: Oğlak
Kilosu: 74
Boyu: 1.80
Göz rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Siyah
Eğitim Durumu: TED Ankara Koleji, matematik-fen bölümü, Santa Monica College, Los Angeles ve General Sududies, UC Berkeley

Akın Akınözü, Ankaralı olan sanatçı, 26 yaşındadır. TED Ankara Koleji, Matematik-fen Bölümünde öğrenim hayatını gerçekleştirdikten sonra üniversite eğitimi için yurtdışına gitmiş ve burada Santa Monica Collega de eğitim görmüş, daha sonra ise Los Angales-General Sutudies de oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

Akın Akınözü ilk önce Azrail adlı filmde rol almış, daha sonra Muhteşem yüzyıl dizisinde oyunculuk hayatına devam etmiştir. Muhteşem yüzyıl ilk dizisidir. Sanatçı oldukça iyi derecede İngilizce bilmektedir. En son yer aldığı dizi ise Show Tv de yayınlanan arkadaşlar iyidir adlı dizi filmdir. Arkadaşlar iyidir adlı dizi film de Akın Akınözü, Yunus karakterini canlandırmıştır.

Üst Alt