Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Akıl almaz bir hayat hikayesi

TURK182

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Kah sokaklarda kah metruk binalarda yaşayan Çek kül adam..Evsiz Ludvik Dolezal nam'-ı diğer 'Kül Adam' bulduğu her şeyi yakıyor, külünde de yatıyor...

4908166-480x360.jpg

Yaklaşık 1 yıl önce neyi var neyi yok yakmaya karar verdi..Alevlerden arta kala külün içinde de yaşamaya karar verdi...Avrupa'nın en kirli adamı Dolezal dondurucu soğuğa aldırış etmiyor...Uzmanların psikolojik sorunarı nedeniyle ateş tutkunu olduğunu belirttiği Kül Adam 'Sabah uyanır uyanmaz ateşi yakıyorum. Aralıksız 24 saat ateşim yanar,Her şeyi yakıp külün içinde yaşıyorum' dedi...

7438177-480x360.jpg

En son ne zaman yıkandığını hatırlamayan 58 yaşındaki kül adam hükümetten aylık 81 Euro yardım alıyor...Kül adamın sahip olduğu tek şey ise radyosu.

3837529-480x360.jpg

Üst Alt