Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ajda Pekkan, Tarkan'ı Unuttu

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Ajda Pekkan, Tarkan'ı Unuttu

Kıbrıs'ta havalimanında sevenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Ajda Pekkan, “Tarkan’ın 'Cuppa' şarkısını dinlediniz mi? Nasıl buldunuz?” sorusuna, "Valla dinledim mi dinleyemedim mi hiç hatırlayamıyorum" şeklinde cevap verdi.

Gza7Vy.jpg

"TARKAN YAPAR DA KÖTÜ OLUR MU?"
Tam o sırada araya giren hayranlarının fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Süperstar, daha sonra gazetecilere dönerek, "Neydi sorunuz?” diyerek soruyu tekrar ettirdi.

Bu kez durumu toparlayıp düzeltmek isteyen ünlü sanatçı, “Güzel şarkı, herhalde alışılacak. Ben şahsen beğendim şarkıyı. Tabii bir takım kritikler var ama benim şarkılarım için de oluyor biliyorsunuz. Baştan anlaşılmıyor ama dinlendikçe şarkıyı anlıyorsunuz. Şarkının güzel olduğuna inanıyorum. Tarkan yapar da kötü bir şey olur mu?” şeklinde konuştu.

Milliyet

Üst Alt