Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ajda Pekkan satın aldığı daireleri vinçle gezdi

Kadir53

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    450
Son zamanlarda sosyal hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ajda Pekkan, geçtiğimiz dönemlerde İstanbul ve Bodrum'daki villalarıyla sık sık gündeme geliyordu.

Gayrimenkul yatırımından vazgeçemeyen Süperstar, rotasını bu kez Kıbrıs'a çevirdi.

İki dairesi daha oldu​

Özel bir rezidanstan evler beğenen Pekkan, iki tane teras daire satın aldı.

Vinçle gezdi​

İnşaatı devam eden daireleri bir an önce görmek isteyen Pekkan, gezisini ise vinçle yaptı.

Sosyal medyada olay oldu: Metrobüse niyet, vince kısmet​

Pekkan'ın o anları ise çevredekiler tarafından görüntülenerek sosyal medyada paylaşıldı. Kullanıcılar, 76 yaşındaki sanatçı için "Metrobüse niyet, vince kısmet" yorumlarında bulundu.

Pekkan, son röportajında İstanbul'u gönlünce gezmek istediğini söyleyerek "Metroya da metrobüse de hiç binmedim. Hele Marmaray'ı çok merak ediyorum. Vapura binmek de çok istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,250
Yaşı girmiş 76'ya
Hayatı boş yaşamış, bir hayal-i heva uğruna
Yakında gidecek hanımefendi farkında değil dört koluyla

Son bulacak ömrü, bir mezarlık içinde dokuz tahta altında
TRWE_2012

Üst Alt