Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ağlatan ceza… Gözyaşı döktü, sitem etti yine de kurtulamadı

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Antalya'da, karantina bölgesine girmeye çalıştığı öne sürülen Bülent G. (29), polis ekiplerince yakalandı. Polise ağlayarak, bölgeye girmeye çalışmadığını söyleyen Bülent G.'ye, 'karantina kurallarını ihlal'den 3 bin 150 liralık ceza uygulandı.

Antalya’da yeni tip corona virüsü (Covid-19) tedbirleri kapsamında kısmı karantina uygulaması altındaki bölgeye girmeye çalıştığı iddia edilen gence, ceza yazılacağı söylenince gözyaşlarına boğuldu. Polise sitem eden genç, tüm çabalarına rağmen 3 bin 150 TL ceza yemekten kurtulamadı.

MAHALLE KARANTİNADA
Olay, dün saat 17.00 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi’nde meydana geldi. Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla karantinaya alınan mahalleye giriş ve çıkışlar yasaklandı. Akşam saatlerinde Gazi Bulvarı üzerindeki bariyerlerden atlayarak, mahalleye girmeye çalıştığı iddia edilen Bülent G., polis tarafından yakalandı.

“YOLDAN GİDİYORDUM”
Polisin karantina bölgesine girmesinin, yaklaşmasının yanı sıra kendilerine zorluk çıkardığını söylemesi üzerine Bülent G., “Ben bir şey yapmadım zoruma gitti abi, demirden düşmedim yoldan gidiyordum. Şu Ramazan günü Allah biliyor” diyerek ağladı.
Bülent G., 3 bin 150 lira idari para cezası uygulanmasının ardından yürüyerek bölgeden ayrıldı.

(DHA-İHA)

Üst Alt