Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ağlamak İstiyorum

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
543959_10151310040888147_1302222180_n.jpg

Darmadağın yılgınİşte o gördüğün benGözlerimden

okunuyor sensizliğimYok olmuş bir ben taşıyorum içimde
Issız vadilerinsessiz akan ırmaklarınsuskunlarınsevdasızların baş gösterdiği bir kentteyim
Nereye baksam kararıyorTutmaya çalıştıklarımsa kayboluyorBu ucuz aşk şarapları sarhoş ediyor bir kaç yudumda
Ve kimsenin bilmediğisöylemeye yetmediği sözcükler esiyor rüzgardaRüzgarlı bir hava varYağmur yağmaklayağmamak arasında çiseliyor
Asıl yağmur Kalpte başlıyorİstemesekte iniyor yanaklarımızaKop koyu bir siyahı örtmek istemez kimse üstüneÇok üşüsede
Yüreği bin yerinden bıçaklanmış ağır hastalar yatıyor kaldırımlardaNereye baksam bir ben görüyorum
Ve hangi yağmur damlası düşse üstümeiçinde senBiraz daha bitirmek için beni sayfa sayfa lanetler yağıyor üstüme
Elimde senden kalan yırtık bir şemsiyeKıyamıyorum atmayaSenin en değersizin bile benim en kıymetlimmiş meğerse
Sonra anlıyorumZaman yavaşça fısıldıyor kulağımaİntikamımı alıyorum.!
Yollar hiç olmadığı kadar uzaktaYürüdüğüm yol olmak istediğim yere götürmüyor beni
Ya olmak istediğim yer?Hiç bir yol götürmüyor sana beni
Yıpranıyorumyıpratıyorum kendimiHiç aşk şarkısı duymamakve mümkünse ağlamamak istiyorum
Çokmu?
Yıkık kentte dimdik yaşanmıyorSusmuyor yüreğim ve yine sana sesleniyorum
Al beni burdan.!Dayanamamak nasılmış şimdi anlıyorum
Dayanamıyorum!
Bensizliğin içinde kalan senler görüyorumHala izlerini taşıyorum
Gelemiyorum sanaKaybolmaya yeminliyim sanki
Ben bir hiç uğruna değilsenin yoluna ölmeyi seçmiştim oysa
Yüreğimdeki yaralar geçsinzaman ilerlesin yok olduktan sonra geleceğim sana....

Üst Alt