• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Adrenochrome, Adrenochrome nedir, Adrenochrome ne işe yarar?

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
Adrenochrome, Adrenochrome nedir, Adrenochrome ne işe yarar?

andrenochrome_16_9_1594654305-880x495.jpg

Adrenochrome a, kimyasal bileşik , moleküler formülü ile Cı- 9 H 9 NO 3 tarafından üretilen oksidasyon bölgesinin adrenalin ( epinefrin ). Türev karbazokrom a, hemostatik ilaç. Kimyasal isimlerdeki benzerliğe rağmen, krom veya krom ile ilgisi yoktur.

İn vivo olarak adrenokrom, epinefrinin oksidasyonu ile sentezlenir. İn vitro , gümüş oksit (Ag 2 O),bir oksitleme maddesi olarak kullanılır. Solüsyonda adenokrom pembedir ve bileşiğin daha fazla oksidasyonu kahverengi veya siyah melanin bileşiklerinepolimerize olmasına neden olur.

1950'lerde ve 1960'larda yapılan birkaç küçük ölçekli çalışma (15 veya daha az test deneği içeren),adrenokromun düşünce bozukluğu ve derealizasyon gibi psikotik reaksiyonları tetiklediğini bildirmiştir . Araştırmacılar Abram Hoffer ve Humphry Osmond adrenochrome bir olduğunu iddia nörotoksik , psikomimetik madde ve bir rol oynayabilir şizofreni ve diğer ruhsal bozukluklar. onlar "adrenochrome hipotez" olarak adlandırılan Aranan Onlar bu megadoses speküle C vitamini ve niasinbeyin adrenokromunu azaltarak şizofreniyi tedavi edebilir. Şizofreninin bu tür güçlü antioksidanlarla tedavisi oldukça tartışmalıdır. 1973 yılında Amerikan Psikiyatri Birliği , Hoffer'in niasin üzerindeki çalışmalarındaki metodolojik kusurları şizofreni tedavisi olarak bildirdi ve tedavinin herhangi bir faydasını doğrulamayan takip çalışmalarına atıfta bulundu. ABD, Kanada, ve Avustralya'da yapılan çoklu ek çalışmalar da benzer şekilde şizofreni tedavisinde megavitamin tedavisinin faydalarını bulamadı. Şizofreni hastalarında adrenokrom teorisi, psikotomimetik olabileceğine dair bazı kanıtlara rağmen, adrenokromun şizofreni hastalarında tespit edilemediği için azalmıştır. 2000'li yılların başlarında, adrenokromun nöromelanin oluşumunda bir ara ürün olarak normal olarak üretilebileceği keşfiyle ilgi yenilendi . Bu bulgu önemli olabilir, çünkü adrenokrom en azından kısmen glutatyon-S-transferaz ile detoksifiye edilmiştir. Bazı çalışmalar bu enzimin geninde genetik kusurlar bulmuştur.

ALINTI
 
Üst