Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Adolf Hitler'in Söylediği Sözler

_MaVi_

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
adolf-hitler.jpg

Nazi Partisi; kamuoyunun muhafızı değil
virgull.gif
yönlendiricisi olmalıdır. Nazi Partisi; kitlelerin hizmetçisi değil
virgull.gif
efendisi olmalıdır!

Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim
virgull.gif
onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

Bir gün gelecek
virgull.gif
Yahudileri tamamen ortadan kaldıramadığım için bana küfredeceksiniz !

Diktatör
virgull.gif
bisikletle giden adama benzer durursa devrilir.

Dünyanın altını üstüne getiren büyük olayların tamamı yazı ile değil sözle meydana getirilmiştir.

Düşünce özgürlüğü tüm kötülüklerin anasıdır.

Eğer bir millet özgür olacaksa; gurura
virgull.gif
irade gücüne
virgull.gif
meydan okumaya
virgull.gif
nefrete
virgull.gif
nefrete ve yine nefrete ihtiyaç duyar.

Eğer savaş kaybedilmişse halkı da kaybetmenin hiç bir önemi yoktur.

ayat güçsüzlüğü affetmez.

Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.

İnsanlığın bir gün büyük mücadelelere neden olacağı kuşkusuzdur. Sonunda varolma içgüdüsü galip çıkacaktır. Budalalık
virgull.gif
korkaklık ve kendini beğenmişlikten oluşan insanlık bu içgüdü karşısında eriyip gidecektir.

İşgal altındaki topraklarımız anavatana ateşli protestolarla değil
virgull.gif
kılıcın indirdiği zafer darbeleriyle katılabilir.

Liderlik insanları tek bir düşman üzerinde toplamak ve bu dikkatin bozulmadan devam etmesini sağlama sanatıdır.

Mustafa Kemal; bir millet
virgull.gif
bütün vasıtalarından mahrum edilse dahi
virgull.gif
kendini kurtaracak vasıtaları yaratabileceğini ispat eden adamdır.

Politika
virgull.gif
yapılan tarihtir.

Savaşta her zaman kaybeden taraf suçludur haklı olsa bile.

Siyasi kuruluşlar birbirleri ile karşılıklı çıkarlarından dolayı göstermelik anlaşırlar. Benim felsefi doktrinim dünyayı tekrar mutlu bir şekilde yaşatacak güce sahiptir. Böyle bir idealde elbetteki geçici anlaşmalara yer yoktur.

Şeref ve namustan yoksun milletler ergeç hürriyet ve bağımsızlıklarını kaybederler.

Yalan ne kadar büyükse
virgull.gif
inananı da o kadar çok olur.

Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır.

Zayıfa acımak doğaya ihanettir.

Milletler hayasızlıklarla değil
virgull.gif
fedakarlıklarla kurtarılır.

"Şu iyi bilinmelidir ki
virgull.gif
korkak yüze gülen şakşakçılar hiçbir zaman efendileri için canlarını feda etmez.Bizdeki hükümdarlar
virgull.gif
işte bu gerçeği hiçbir zaman idrak edemediler. İşte o sebeble yokolup gittiler"

"Almanya'yı savaç öncesi ruhi yönden de çöküşe götürmüşlerdi.Yapılan tenkinler sayesinde herkes enerjisi bitmiş halde geleceğinden endişe ediyordu bu da beraberinde korkaklığı getiriyordu.Evet seviliyorduk alman olarak. Çünkü faydalanılıyorduk.Ama saygı gösterilmiyorduk.

Buna sebeb neydi? Karakterdeki zayıflamışlık.Dolayısıyla alman milleti kimliğini ve hatta vatanını kaybetse şaşırmamak gerekirdi"

"Propanganda şavaşta amacına ulaşmak için yapılan en önemli argümandı.Burada Alman milletinin hayatı söz konusuydu.Propanganda daha kolay bir zaferin olmazsa olmazıydı."

"Alman halıkının yenilgisinin sonucunun taarruz hatasından kaynaklandığını veya bazı mevzilerdeki askeri yetersizlikten kaynaklandığını asla kabul etmiyorum."

"Bu dava adamı yürüyeceği yol ile fethedeceği hedeji mutlaka birbirinden ayırt edebilmelidir.Aksi halde her ikisinde de başarıyı elde edemez.Bütün gücünü tek noktaya toplamalıdır.Bu metottan ayrılırsa ne kada güçlü olursa olsun
virgull.gif
mutlaka yolunu kaybedecektir."

"Bu dünyanın kanunu sürekli mücadeledir.Bu mücadeleden kaçınan kimsenin yaşama hakkı yoktur.Bu durum çok acı gelebilir ama aynen böyledir."

"Bir korkak adamın eline on tane tabanca verseniz o korkak gerektiği anda bir tanesini bile kullanamadığı için tek bir kurşun bile atamaz.Dolayısıyla bu korkağın elindeki tabancalar
virgull.gif
yiğit birinin elindeki topuzdan daha az değerlidir."

Üst Alt